Ахтем Сеітаблаєв виконає номер на висоті, а Дмитро Комаров стане ілюзіоністом

Танці з зірками

Учасники Танців з зірками виконають постановки зі складними трюковими елементами

Поділитися:

Цієї неділі, 8 жовтня, о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться сьомий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками.

Темою сьомого випуску стане «ретро цирк»: усі зіркові учасники Танців з зірками виконають постановки зі складними трюковими елементами та навіть візьмуть учать у справжній цирковій виставі. Спеціальним гостем випуску стане всесвітньо відомий американський танцівник та соліст балету «The Great Gatsby» Кліффорд Уільямс, а хто складе пару Юрію Горбунову на зірковому балконі – досі залишається таємницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофеєва про танець із Кузьменком: «Для мене це було болючим ударом»

Юрій Ткач на один ефір перетвориться на справжнього лева, а його партнерка Ілона Гвоздьова виконає роль його приборкувачки. Цікаво, що Юрій вже має досвід виступу на цирковій арені:

«Коли мені було п’ять років, до Дніпра приїхав відомий клоун Юрій Куклачев.  Під час свого виступу він запропонував діткам вийти на сцену та стати його напарником на декілька хвилин. Звичайно, вся малеча одразу підняла ручки, і серед всіх він обрав саме мене. Я був щасливий вийти на величезну арену цирку. У мене було важливе завдання - закинути спеціальні клоунські кільця так, щоб вони потрапили клоуну на шию. Вся зала мені аплодувала і саме тоді я захотів стати артистом, адже отримав величезне задоволення від визнання мого «дитячого» таланту всією публікою», - розповів Юрій Ткач.

Цікаво, що Наталя Могилевська також починала свою кар’єру з цирку, де декілька років працювала «шпрехшталмейстером» - ведучим циркового виступу. А цієї неділі співачка вразить глядачів запальним «чачача».

Ахтем Сеітаблієв та Олена ШоптенкоОлена Шоптенко розповіла, як проходили тренування з Комаровим виконають номер на висоті, зі складними елементами на циркових петлях, а Дмитро Комаров стане ілюзіоністом та вразить глядачів телеканалу «1+1» справжніми фокусами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров про танці з Оленою Шоптенко: «Вона мене ганяла по-звірськи»

Зазначимо, що учасники Танців з зірками будуть виступати під живе виконання оркестру та вокалістів «Голосу країни» Віри Кекелії, LAUD (Влад Каращук) і Луки (Андрій Лучанко).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Кучеренко зізналася, чому зраділа танцю з Сергієм Бабкіним

Нагадаємо, що минулої неділі жодна пара не залишила паркет. Голоси, які учасники отримали впродовж шостого прямого ефіру, будуть додані до суми балів тижневого голосування та недільного випуску. Наголосимо, що протягом всього тижня глядачі мали змогу підтримувати своїх улюбленців смс та телефонними дзвінками, і таким чином врятувати їх від потрапляння до зони ризику наступного ефіру. Скільки пар покине проект цієї неділі, одна або дві, - досі залишається таємницею. 

Новини по темі