Якби не Мішина, Дорофєєва й Andrade: З ким танцював би Женя Кот

Танці з зірками
З ким танцював би Женя Кот, якби не Ксенія Мішина, Надя Дорофєєва і Мішель Андраде:  | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Оце так несподіванка!

Поділитися:

Третій сезон оновлених «Танців з зірками» закінчився перемогою найсексуальнішої пари проекту Ксенії Мішиної та Жені Кота. Зірковий танцівник уже намагався здобути перемогу в попередніх сезонах шоу. Цього разу йому нарешті вдалося довести свою партнерку до перемоги. Глядачі вважали їх ідеальною парою та навіть приписували роман. А нещодавно хореограф зізнався, що таки

Виявляється, спочатку Кот не мав танцювати з Мішиною. Про це він розповів в інтерв'ю програмі «Слава+». Так, танцівник обрав собі іншу партнерку, імені якої вирішив не називати. Трохи пізніше Женя зрозумів, що дівчина йому не підходить, і змінив зірку. Схоже, танцівник відчув, що саме з Ксенією може перемогти.

Фото: instagram/misha.k.ua

В інтерв'ю Кот також порівняв трьох своїх партнерок: співачок Надю Дорофєєву, Michelle Andrade та акторку Ксенію Мішину. Він запевнив, що усі вони абсолютно різні. Якщо у перших двох був танцювальний досвід, виступи на сцені, то Мішина ніколи не танцювала і навіть по-іншому реагувала на камеру. 

Також Женя зізнався, з ким би став у пару, окрім своїх партнерок. Так, у першому сезоні оновленого проекту він без вагань обрав би легенду шоу, співачку Наталію Могилевську. До слова, їм таки випадала нагода станцювати разом в одному з ефірів. Тоді ходили чутки, що артистка керує своїми патнерами, але Кот цього не відчув: 

Я прийшов, «взяв» її, вона розтанула переді мною, і все було добре.

Пригадай цей запальний виступ і ти:

Щодо другого сезону шоу, то танцівник не міг зробити вибір. Зрештою, зупинився на телеведучій Марії Єфросиніній. Але одразу зауважив, що їм було б незручно разом через зріст. Цікаво, що із третього сезону Женя обрав би у партнерки олімпійську призерку Анну Різатдінову, яка також дійшла до фіналу шоу. Але такий вибір зробив тільки через те, що вона досягла успіху на паркеті. Спочатку, коли йому запропонували танцювати з гімнасткою, Кот відмовився. 

Справді, цікаво, із ким у Жені склався б чудовий дует.

poll_content_708

Що ж, Жені немає причин скаржитися. І Дорофєєва, і Андраде, і Мішина були чудовими партнерками. Пригадай, якими були їхні найкращі виступи: 

Дізнавайся більше про зіркового хореографа:

1. 

2. 

3. 

 

Новини по темі