Яким подарунком Стоянов зворушив кохану Кухар у день їхнього весілля

Танці з зірками
Яким подарунком Олександр Стоянов зворушив кохану Катерину Кухар у день їхнього весілля | Танці з зірками | 1+1
@stoianov_aleksandr

Про таку романтику мріє кожна.

Поділитися:

15 вересня в ефірі шоу «Танці з зірками» прима-балерина Катерина Кухар та прем'єр Олександр Стоянов зіграли весілля. Після офіційного розпису та церемонії на паркеті Олександр вирішив влаштувати коханій сюрприз. Прем'єр виконав чуттєвий танець у повітрі під композицію Billie Eilish & Khalid — Lovely, а також пригадав, як вперше зустрів майбутню дружину:

«Ми познайомились у театрі. Спершу вона мене не помічала, але я боровся і досягнув своєї мрії. Заради того, щоб бути поруч, я не прийняв пропозицій жодного з найкращих світових театрів. Разом ми єдине ціле. Вона підтримує мене, а я — її. Удома вона чудова мама, яка піклується про дітей, готує смачну їжу. Коли дивлюсь на Тіму та Настю, розумію, що ми зробили дещо прекрасне»

У кінці виступу Стоянов засипав дружину квітами у прямому сенсі цього слова. Про таке весілля мріє кожна!

Катерина не змогла стримати сльози, а згодом поділилася своїми враженнями:

«Мені було дуже приємно отримати такий сюрприз. Кількість троянд ще не перераховувала, їх дуже багато, а букет у мене не вистачає сил навіть підняти. Коли ми тільки з Сашею починали наші стосунки, він мені пообіцяв, що якщо я буду плакати, то тільки від щастя. І він до цього дня тримає своє слово».

Повний виступ Олександра Стоянова дивись у відео: 

Більше новин про Катерину Кухар читай на нашому сайті: 

1. «Котик хоче гратися»: Катерина Кухар здивувала подарунком для MARUV

2. Битва образів: Джей Ло та Катерина Кухар у сукнях із пір'ям

3. Катерина Кухар на пуантах пройшлася вулицею Києва

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі