Яна Цибульська зі сльозами на очах розповіла про розрив з танцівником Дмитром Жуком

Танці з зірками
Яна Цибульська розповіла про розрив з танцівником Дмитром Жуком

Пара Івана Люленова та Яни Цибульської у виконання Джайву у другому ефірі шоу "Танці з зірками" поклала власні любовні переживання. Іван Люленов зізнався, що йому не щастить у коханні, а Яна Цибульська розказала про розрив з танцівником Дмитром Жуком.

Поділитися:

Вчорашній вечір був неймовірно драматичним для пари Івана Люленова та Яни Цибульської. Іван за підсумками глядацького голосування залишив шоу, а Яна нарешті зізналася, яку особисту драму переживає. 

Виявляється, Яна та її коханий Дмитро Жук, який у парі з Юлією Саніною стали переможцями минулого сезону, розійшлися.

Ці чутки такі жахливі, що Саніна якось могла вплинути на наші стосунки з Дімою. Правда в тому, що ми виросли, стали іншими і він попросив зробити паузу. Він став моїм всім. Хоча зараз ми не разом, я дуже кохаю Діму Жука і вірю, що колись нам вдасться відновити своє кохання. В свого чоловіка я закохалася з першого погляду і це кохання триває вже 10 років. 

Яна Цибульська та Дмитро Жук вже не разом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик на «Танцях з зірками» заспівала у компанії двох колишніх чоловіків: Дмитра Дікусара та Дмитра Коляденка

Люленов про Яну Цибульську сказав: 

Яна подобається мені, як дівчина. Мені хотілося б, що вона через мої вчинки та тренування побачила мене, як чоловіка і полюбила мене таким.

Яна Цибульська розказала про розрив з Дмитром Жуком

Хоч Люленов і покинув проєкт «Танці з зірками» проте можливо затримається в серці Яни, адже ця пара по-справжньому запалювала паркет. 

Пара Івана Люленова та Яни Цибульської

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світське життя Катерини Осадчої: до Дня народження ведучої розглядаємо її найбільш вражаючі образи

Дивіться відео виконання Джайву пари Івана Люленова та Яни Цибульської у шоу «Танці з зірками»:

Новини по темі