Аніта Луценко назвала 4 правила ідеального пресу

Танці з зірками
Правила ідеального пресу від Аніти Луценко
@anitasporty

Зірка відкрила секрет, як мати живіт мрії.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм відомий фітнес-тренер, учасниця нового сезону шоу Танці з зірками Аніта Луценко часто ділиться із шанувальниками корисними порадами щодо спорту та здорового харчування. Цього разу Аніта назвала 4 найважливіші правила, що допоможуть мати живіт мрії. 

«Усі люблять качати прес, щоб живіт став плоским, але важливо розуміти, що жир на животі залежить від їжі і від постави не менше, аніж від скручувань!
Якщо ви виконаєте усі пункти, він не може бути не плоским, і у цьому випадку кесарів або не кесарів не мають ніякого значення. Отже, якщо я хочу плоский живіт, то:

1. Потрібно налагодити харчування: прибрати фаст-фуд, солодкі напої, безперервне харчування, надто жирні продукти, солодощі, алкоголь.

2. Встати до стіни спиною і порівняти позицію зі своєю звичною поставою (поперек не прогинати, а наблизити до стіни). Затриматись у положенні на 1 хвилину.

3. Подумати про вправу Кегель. Підтягнути анус вгору і подивитися ще раз на живіт! Втягнувся? Займайтеся внутрішніми м'язами.

4. Покачайте прес, якщо виконали усі попередні пункти, і тоді плоский живіт ваш!» - розповіла Аніта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lutsenko (@anitasporty) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко показала солодке фото з дворічною донькою

Новини по темі