Аніта Луценко зізналась, чому майже місяць мовчала і схудла до 48 кг

Танці з зірками
Аніта Луценко розповіла, чому мала критично низьку вагу

Ведуча і тренер провела 21 день в буддійському храмі в Таїланді.

Поділитися:

Сонячний Таїланд приваблює не лише природою і пляжами. Багато туристів — як знаменитості, так і звичайні люди — вирушають туди, аби провести час наодинці з собою, послухати тишу і навести порядок у думках. Випробувати ефект буддійських медитацій наважилася і учасниця Танців з зірками Аніта Луценко.

Зірка розповіла, що поїхати до монахів тайського храму їй запропонував Вчитель. У неї була можливість провести там 3 або 5 днів, але вона обрала найдовший варіант — 21 день.

У цей період Аніті заборонялося читати, писати, малювати, танцювати, тренуватися, співати, говорити, дивитися у дзеркало і давати романтичні натяки. Пробудження — о 4:30 ранку. Харчування — о 6 та 11 ранку. Після 12:00 ні ченці, ні гості монастиря не вживають їжу.

Натомість кожні 2 години можна медитувати і пити чай, гуляти, прати речі. Аніта Луценко поділилася своїми відчуттями протягом 21 дня.

«1-3 день всі люди там, як у коматозі. Один на одного не дивляться на великому шляху до просвітлення! Поки смішно, але я теж в грі. Усвідомлюю кожен свій рух. Типу.

4 день — думала з'їду з глузду. Починають відбуватися дивні речі. Думала, як мене доставлять додому і що напишуть в газетах про моє тю-тю...

5-14 день — подумки промовляєш всі діалоги за життя, що коли-небудь відбувалися з усіма знайомими. Розумієш всі свої дурні вчинки. Хочеш сюди відправити всіх своїх близьких. Розумієш, що коли не відволікаєшся ні на що — стикаєшся з собою, а це не так весело, як бути зайнятим або обговорювати когось.

15-19 день — можеш чітко контролювати, про що хочеш думати і тільки тоді думаєш про це. Ніколи більше я не змогла це повторити, зазвичай думки самі лізуть і в безладді кружляють. Ти їм підкорюєшся.

20-21 — вирішила звільнитися, вирішила попрощатися з усіма людьми, хто мені не потрібен.

Зрозуміла, що не потрібно шукати любов: якщо ти добра, спокійна, впевнена, вірна собі, то тебе самі знайдуть. Це не проблема.

21 день — монах вклонився і подякував, що я тільки посадила зернятко в собі. Що саме з нього виросте — дізнаємося через багато-багато років. Яблука, квіти або кокос:).

Перші слова на волі було дивно вимовляти! Ми так багато тараторимо і так мало по справі. Також розумієш, що все, що людина говорить, ЦЕ ПРО СЕБЕ. І ще один прикол — ти починаєш це чудово помічати!

Питання: Маша, скільки тобі років?

Відповідь: ой, я з 15 років працюю і це так важко, що я відчуваю себе на 35.

Висновок: Маші важливо висловитись кому-небудь про роботу з 15 років.

Важливо вміти слухати і чути іншого! Інший завжди говорить більше і те, що йому важливо.

За 21 день Аніта Луценко дуже схудла і важила лише 48 кг. Також спортивна мама додала, що не має фіксованої вартості перебування у храмі. Кожен платить в кінці стільки, скільки вважає за потрібне. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голубці і лаваш: Аніта Луценко розповіла, чим годує дворічну доньку

Новини по темі