Артур Логай перевтілився на паркеті «Танців з зірками» в головну героїню серіалу «Моя улюблена Страшко»

Танці з зірками
Артур Логай перевтілився у головну героїню серіалу Моя улюблена Страшко на паркеті Танців з зірками

Артур Логай втілив на паркеті «Танців з зірками» образ головної героїні серіалу «Моя улюблена Страшко».

Поділитися:

Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай у вечір Кіно втілив на паркеті образ... головної героїні серіалу Насті Глушко. Щоправда, він не був у ролі жінки, але передав суть її образу – зіграв скромного та скутого інтелектуала.

Логай

Про цей номер Артур розповідає:

Підтримкам бути, хореографії бути, щирим емоціям бути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «В мене є позашлюбний син», — Артур Логай відверто про особисте на вечорі таємниць у шоу «Танці з зірками»

Сьогодні Артур Логай та Анна Кареліна станцювали фоксторт під саундтрек серіалу «Моя улюблена Страшко», який особисто виконала Олександра Заріцька, солістка гурту KAZKA. Вона не побоялася підтримати співом свого конкурента на паркеті.

Про втілену на паркеті роль Артур Логай розповідає:

Це роль, яка частково відображає мене. Я непрофесійний актор, і, як і головна героїня серіалу «Моя улюблена Страшко», так само колись все починав з нуля. Колись у світі кіно я був чужим.

Логай

До речі, у серіалі Артур Логай грає Андрія, найбільшого ловеласа та друга головного героя Максима. Дивіться серіал «Моя улюблена Страшко» з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю. Актриса Ірина Поплавська про роль Насті Глушко у серіалі “Моя улюблена Страшко”: “Найбільш хвилюючою для мене була сцена першого поцілунку”

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі