«В мене є позашлюбний син», — Артур Логай відверто про особисте на вечорі таємниць у шоу «Танці з зірками»

Танці з зірками
Артур Логай розповів про позашлюбного сина у шоу «Танці з зірками»

Вечір зізнань на четвертому ефірі шоу «Танці з зірками» вражає своїми одкровеннями. Артур Логай — один з тих, хто вразив своєю відвертістю.

Поділитися:

Артур Логай, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» і один ізлідерів турнірної таблиці, вразив своїм зізнанням у четвертому ефірі шоу «Танці з зірками».

Я хочу бути з вами максимально відвертим. В мене є позашлюбний син. Мій старший син, мій перший син.

логай старший сын

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАртур Логай у "Танцях з зірками": "Мені було 18 років, коли я кинув грати в азартні ігри"

Актор розповів, що шість років тому познайомився з дівчиною на одному з телевізійних проєктів, де вона працювала. Її звали Оксана. Події швидко розвивалися, вони почали жити разом, проте не збиралися одружуватися.

Але коли люди живуть разом, у них з’являється дитина. Ми назвали його Герман. Він дуже класний. Зараз я у шлюбі. Моєму синові з Женею 2 з половиною роки. Льова з Германом знайомі.

логай дети фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАктор Артур Логай розповів, чи ревнує його дружина до партнерки по «Танцях з зірками» та про свій персонаж у серіалі «Моя улюблена Страшко»

Попри те, що з мамою Германа стосунки у Артура не продовжилися, актор переконаний, що дитина не повинна від цього потерпати.

Які б обставини не були в житті у дорослих, дитина завжди має відчувати те, що її люблять і що вона важлива для обох батьків. І мені хочеться думати, що я хороший батько.

логай дети фото

Дивіться, як Артур станцював запальний джайв під хіт Вєрки Сердючки:

Новини по темі