Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко», актриса Дар’я Баріхашвілі святкує річницю стосунків зі своїм чоловіком: «Нам 10»

Актори Дар'я Баріхашвілі та Сергій Пономаренко святкують річницю
Instagram/darya_barihashvili

Актриса Дар’я Баріхашвілі, яка зіграла Яніну у серіалі «Моя улюблена Страшко», та її чоловік, актор Сергій Пономаренко сьогодні святкують річницю.

Поділитися:

Актори Дар’я Баріхашвілі та Сергій Пономаренко сьогодні святкують річницю стоунків. У соцмережах Дар’я написала короткий пост:

Нам 10.

Відомо, що Дар’я Баріхашвілі, яка зіграла Яніну у серіалі «Моя улюблена Страшко», одружена з актором Сергієм Пономаренком. Вони вчилися в одному театральному виші, а зараз разом працюють у Молодому Театрі в Києві. Пара періодично ділиться у соцмережах чуттєвими світлинами.

БаріхашвіліФОТО: Instagram/darya_barihashvili

У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. А у рамках флешмобу #красивасерцем зірки діляться пережитими історіями булінгу. Користувачі розповідають свої історії психологічного тиску. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, а практикуючий психолог дає поради, як протидіяти емоційному тиску.

Дар’я Баріхашвілі окрім роботи в театрі активно знімається у серіалах і повнометражних фільмах. Наприклад, зіграла антагоністку головної героїні у спортивній драмі «Пульс». Наразі ж глядачі можуть спостерігати за її грою у серіалі «Моя улюблена Страшко» з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1. Дивіться, як "Телесніданок" побував за лаштунками серіалу "Моя улюблена Страшко":

Незабаром вийде велике інтерв’ю з Дар’єю, в якому вона розповість і про творчість, і про особисте життя, не пропустіть! Інтерв’ю ж з акторкою Іриною Поплавською, яка зіграла головну роль у серіалі «Моя улюблена Страшко», вже можна почитати тут:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю. Актриса Ірина Поплавська про роль Насті Глушко у серіалі “Моя улюблена Страшко”: “Найбільш хвилюючою для мене була сцена першого поцілунку”