Артур Логай у "Танцях з зірками": "Мені було 18 років, коли я кинув грати в азартні ігри"

Танці з зірками
Артур Логай у "Танцях з зірками" розказав про своє минуле

Артур Логай в третьому ефірі шоу «Танці з зірками» розказав про рік, що кардинально змінив його життя. Він розказав, що міг втратити все, але вчасно зупинився.

Поділитися:

Третій ефір танцювального шоу «Танці з зірками» був присвячений темі «рік, що змінив життя». Актор, зірка серіалу "Моя улюблена Страшко", Артур Логай поділився особистим та розказав, що рік, який змінив його життя — 2011

Мені було 18 років, коли я назавжди кинув грати в азартні ігри. Що таке підліток в Мелітополі? Завжди ти проводиш час на вулиці с пацанами. Коли потрібні гроші — ідеш грати в ігрові автомати. І починаєш в цьому тонути. Зранку прокидаєшся, а в тебе вже лічильник, кому і що ти маєш віддавати. Я зрозумів, що в мене проблеми, коли виніс мамині коштовності з дому. Люди не вірили, що я кинув, думали, що я зірвуся, але я витримав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містика: Артур Логай, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко», поділився дитячим фото у тому ж образі, в якому і вперше вийшов на паркет «Танців з зірками»

Артур Логай розказав, що своєю участю в «Танцях з зірками» та своїми вчинками він хоче перекрити весь той біль, який він приніс своїм близьким. 

Батьки мене пробачили і цей танець я присвячую своїй родини – я хочу, щоб вони мною пишалися. Хочеться перекрити своїми вчинками весь той біль, якого я завдав своїй сім’ї.

Дивись неймовірний та пристрастний танець Артура Логая у третьому ефірі шоу "Танці з зірками":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала у третьому ефірі "Танців з зірках" згадає перемогу на Євробаченні та розповість драматичну сімейну історію

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати за посиланням.

Новини по темі