Барбір розчулила історією про серйозну хворобу мами

Танці з зірками
Людмила Барбір розчулила історією про хворобу мами | Танці з зірками | 1+1

Ведуча вразила всіх особистим спогадом.

Поділитися:

Минулого тижня відбувся п’ятий ефір проекту «Танці з зірками», присвячений знаковим рокам у житті учасників. Пари вражали шанувальників новими танцювальними досягненнями, надихали історіями  успіху, а деякі – до сліз зворушували згадками про нелегкі часи зі свого життя.

Поділитися непростими спогадами вирішила й ведуча ранкового шоу Людмила Барбір. Зірка розповіла про трагедію, яка сталася в її сім’ї три роки тому:

«2016-й дав мені чітко зрозуміти, що роботи багато, а мама в мене одна. Ніколи не забуду той дзвінок від сестри. Вона побачила, як мама лежить на підлозі та стогне від болю. Виявилося, це спинномозкова грижа, відняло ноги. Одужання було досить важким і довготривалим. Боялася, що мама більше ніколи не встане».

Після відвертого зізнання Людина закликала всіх глядачів не забувати телефонувати своїм батькам і не нехтувати жодною можливістю побути поруч із ними:

«Якщо ви давно не телефонували мамі, зробіть це зараз. Якщо ви відкладаєте поїздку, забудьте про роботу, відвідайте маму. Цінуйте кожну хвилину поряд із нею. Тому що ми до тих пір залишаємося дітьми, поки живе на світі мама».

Яким видався фокстрот Людмили на п'ятому тижні шоу «Танці з зірками» – дивись у відео:

Читай також інші матеріали про Людмилу Барбір:

1. Людмила Барбір: «Мені стало цікаво побачити себе іншу»

2. Людмила Барбір пригадала, якою була її весільна сукня 

3. Людмила Барбір розповіла, що має японське коріння

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі