Людмила Барбір: «Мені стало цікаво побачити себе іншу»

Танці з зірками
Ексклюзивне інтерв'ю з Людмилою Барбір: «Мені стало цікаво побачити себе іншу» | 1+1 |
Фото: Ростислав Ріпка

Інтерв'ю з ведучою «Сніданку з 1+1» та учасницею «Танців з зірками».

Поділитися:

Рання пташка «Сніданку з 1+1», акторка, красуня з гуцульською кров’ю, володарка чорного пояса з айкі-дзюцу, турботлива мама — усіх цих ролей було для Людмили Барбір замало. Тож цієї осені вона вирішила вразити прихильників і саму себе, вийшовши на паркет «Танців з зірками».

Тепер щотижня телезірка має можливість перевтілюватися в нові образи — і, відверто кажучи, робить це майстерно. Глядачі шоу вже пізнали її як спокусницю, душевну, беззахисну і заразом сильну жінку. Якою Барбір буде наступного разу, наразі можна лише фантазувати. А поки в інтерв'ю 1plus1.ua вона розповіла, як поєднує материнство, роботу в ранковому шоу та щоденну підготовку до «Танців з зірками».

Зважаючи на ваші виступи у «Танцях…», сповнені підтримок, різноманітної мови танцю, ви справді багато працюєте над собою. Мені складно уявити, як поєднуєте щоденні тренування у танцювальній залі, ранкові ефіри й особисте життя…

Спостерігаючи за попередніми сезонами «Танців з зірками» часом уявляла, що це я зараз вийду на паркет… Від однієї лише думки мене огортав страх (сміється). Здавалося, що не зважилася би на такий крок.

Однак проект став мені ближчим, коли в ньому брав участь мій друг і колега зі «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін. Я тоді не пропускала жодного ефіру. Руслан багато розповідав мені про тренування, перешкоди, які доводилося долати учасникам шоу, і я потроху почала примірювати на себе образ танцівниці (усміхається). Мені стало цікаво прийняти цей виклик, вийти із зони комфорту, побачити себе іншу. Тепер хочеться максимально розкрити свій потенціал, перевірити саму себе на витривалість.

Ми часом навіть не здогадуємося, на що здатні, та не знаємо про свої таланти.

Які поради вам давав Сенічкін?

Радив, як краще спланувати свій графік, як не перевантажувати себе. І наголошував, щоб танцювала як востаннє, насолоджувалася кожним виступом. Зараз він дивиться на мене і пригадує себе у цьому проекті, як йому доводилося багато працювати. Та запевняє, яскраві спогади варті докладених зусиль.

Кажуть, акторам легше брати участь у «Танцях…», адже вони працюють над пластикою тіла і звиклі перевтілюватися. Згодні?

Не зовсім. Учасник «Танців…» — не актор на знімальному майданчику, не ведучий прямого ефіру. Танець має іншу специфіку. У ньому потрібно поєднати все, плюс дати енергію, якої може не бути після ранкових ефірів, коли доводиться спати по 2-3 години. Можливо, з екрану все виглядає легко. Але це не так. Навіть не дуже ефектний рух вимагає чималих зусиль. До того ж потрібно передати історію танцю та приборкати хвилювання. Це колосальна робота.

Кожного ефіру шоу ви відкриваєтеся по-новому. Які танці вам ближчі?

Люблю, коли танець має історію, яка відгукнеться у серці глядача.

Ви маєте хорошу фізичну підготовку завдяки улюбленому бойовому мистецтву. Зараз, беручи участь у шоу, продовжуєте відвідувати заняття?

Звісно, поєднувати роботу, заняття і танцювальні репетиції надто складно. Тому довелося розставляти пріоритети. Наразі мені довелося взяти паузу по айкі-дзюцу. При цьому я не відмовилася від ранкових пробіжок, вони дуже добре тренують витривалість, яка мені зараз особливо потрібна. Біг додає енергії. Однак важливо прислухатися до себе: якщо відчуваєте реальну втому, не варто навантажуватись ще більше. Не потрібно постійно гнати себе на максимальній швидкості, це не дасть хорошого результату. Але тут важливо не плутати виснаження і лінь (усміхається).

Вільного часу у вас стало ще менше. Як це сприймає син?

Коли він дивився попередні сезони «Танців…», запитував: «Мамо, а чому ти там не танцюєш?» (усміхається). Тож тепер його мрія здійснилася.

Він звик до мого нестабільного графіку, а я своєю чергою попри завантаженість намагаюся бути з ним на зв’язку. Тим паче зараз у Тараса новий етап – він пішов у перший клас. Тому контролюю його навчання. На це завжди заходжу час. А ще не зраджую добрій традиції читати синові на ніч, якою втомленою я не була б.

Читай також інші інтерв'ю 1plus1.ua з учасниками «Танців з зірками»:

1. День із життя красуні-гімнастки Анни Різатдінової

2. Олена Шоптенко: «Хочу позмагатися з собою колишньою»

3. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

4. «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

5. Олена Кравець розповіла, на які жертви пішла заради участі у «Танцях з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі