Людмила Барбір розповіла, що має японське коріння

Танці з зірками
Людмила Барбір розповіла, що має японське коріння | Зіркове життя | 1+1

Несподівано!

Поділитися:

Учасниця нового сезону вибухових «Танців з зірками» ведуча Людмила Барбір у спокусливому образі прикрасила вересневу обкладинку журналу «Единственная».

У номері телеведуча постає перед читачами в елегантній сукні сапфірового кольору з відкритим плечем, яку вона доповнила блискучими сережками. Шанувальники телезірки не раз порівнювали її з відомими акторками – Анджеліною Джолі та Монікою Беллуччі. І, як бачимо, вони мали на те всі підстави.

На сторінках видання Людмила вперше розповіла, що в її жилах тече японська кров! Про це вона дізналася, коли разом з колегою Русланом Сенічкіним дослідила своє походження за допомогою ДНК-тесту в американській лабораторії. 

Я була здивована отриманими результатами, бо в мені вирує така суміш! – зазначила ведуча.

«Крім нашої гуцульської, європейської крові, в етнічному складі моєї ДНК є кілька відсотків з Уельсу, Шотландії, Ірландії та Японії, а також гени євреїв Ашкеназі. Мені тепер хочеться детально розібратися в моєму походженні, тож я звернулася до історика, який досліджує архівні документи», – поділилась телезірка.

Також Людмила розповіла про реакцію її батьків та чоловіка: «Батьки навіть не здогадувались, що в мене є таке коріння, але були приємно здивовані. Мама сказала: «Цікаво, це по моїй лінії чи по татовій?». Натомість чоловік не здивувався взагалі. Сказав, що завжди підозрював, що в мені є щось із Японії», – розповіла Людмила.

До слова, завдяки такому ж тесту колега ведучої Руслан Сенічкін дізнався, що його пращури жили в Туреччині та країнах Прибалтики. Тож тепер Людмилі та Руслану є що досліджувати.  

Більше новин про Людмилу Барбір читай тут:

1. Чому Людмила Барбір боялася виконувати танець про принцесу Діану

2. Людмила Барбір зізналася, що хоче знову стати мамою

3. Чий танець сексуальніший: Барбір проти MARUV

4. Скільки пристрасті! Людмила Барбір показала себе 10 років тому

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі