Аніта Луценко відповіла на запрошення у Танці з зірками натхненним відео

Танці з зірками

Зірка станцювала на схилі Карпат.

Поділитися:

Триває #танціззіркамиchallenge, естафета учасників нового сезону легендарних оновлених Танців з зірками на 1+1, в рамках якого зірки передають танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у проекті. Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет Танців з зірками грузинський красень , телеведуча Маша Ефросиніна та всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільші досягнення нового учасника Танців з зірками Дениса Берінчика

Сьогодні свою відповідь на виклик від Дениса Берінчика дала майстер спорту зі спортивної аеробіки та тренер Аніта Луценко. На своїй сторінці у соціальній мережі зірка опублікувала відео, у якому займається спортом та танцює на фоні мальовничих карпатських схилів. Окрім того, Аніта передала #танціззіркамиchallenge гумористу та тренеру Ліги сміху Ігорю Ласточкіну.

Дотепер усі зірки приймали виклик #танціззіркамиchallenge, та чи погодиться Ігор Ласточкін випробувати свої танцювальні здібності на паркеті, вся країна дізнається незабаром. З ким із професійних танцівників вийде на паркет Аніта Луценко, глядачі телеканалу 1+1 побачать у новому сезоні Танців з зірками.

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів та зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті.

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер «Голосу.Діти» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов, а ось імена інших зіркових учасників та танцівників поки тримаються в суворій таємниці.

Крім того, продюсери заінтригували глядачів можливою участю в проекті зірки американської версії шоу.

Новий сезон легендарного оновленого проекту Танці з зірками глядачі телеканалу 1+1 зможуть побачити вже цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

Новини по темі