«Це моя карма», – Дзідзьо про участь у «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Танці з зірками: Дзідзьо розповів, як наважився на участь у шоу

В ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua артист розповів, чому зважився на участь у проекті.

Поділитися:

Уже зовсім скоро ми побачимо новий сезон «Танців з зірками», тож підготовка до шоу в самому розпалі. Напередодні старту проекту мені пощастило зустрітися з популярним українським артистом Дзідзьо.

Для багатьох, як і для мене, участь Михайла Хоми у проекті стала несподіванкою. Тож я вирішила розпитати співака й актора, що його поєднує з танцями та які козирі він застосує в боротьбі за кубок «Танців…».

Ми зустрілися в гримерці артиста, де одразу в око впав його традиційний «талісман» – величезне пір’я. Подібний «аксесуар» супроводжував Дзідзьо й на «Голосі. Діти-5». Можливо, цього разу він принесе своєму власнику перемогу?

Дзідзьо, ви знову зі своїм пір’яним талісманом. Як і коли вигадали для себе цей «індіанський» образ?

О, це ціла історія! Років шість тому я поїхав до Таїланду і побачив там подібне пір’я. Воно було у синьо-жовтих кольорах, тому не зміг пройти повз нього. Я подумав: воно мусить бути моїм за будь-які гроші. Підприємливі продавці одразу ж попросили 2,5 тисячі доларів. Та я сторгувався до 500. Потім у тому пір’ї виступив на «Арені Львів», а тепер воно зберігається в музеї при школі у Кропивницькому. Тепер у мене таких аксесуарів ціла колекція – штук 20.

Поговоримо про танці. Нещодавно у вашому Instagram з’явилося архівне відео – на ньому ви 13-річний не лише співаєте на сцені, а й танцюєте. Прихильники помітили, як вправно ви виконували рухи, і припустили, що у вас є в цьому досвід. Це правда?

Я більше співав, але до кожного номера мав танцювальну постановку. Вчився у дівчат деяких рухів, та в цілому танці – це щось незвідане для мене. Як фігурне катання – лише по телевізору бачив.

Тоді що наштовхнуло вас на учать у «Танцях з зірками»?

Участь у цьому шоу – моя карма, покарання за те, що в юності прогулював уроки танців (сміється). Я переконаний, що справжній артист повинен уміти все: і заспівати, і в кіно зіграти, і станцювати. Пластика на сцені дуже потрібна.

Мушу визнати, зараз моя танцювальна техніка далека від ідеалу. Та я вірю, що знайду ту магічну кнопку, натисну її – і затанцюю краще за всіх!

До речі, я колись думав: «Нащо мені диригентський факультет. Диригентів багато, хорів мало». А тепер розумію, що жестикулювання знадобилося мені для зйомок у кіно, для «Танців з зірками».

Так ось у кого будуть найпластичніші руки!

О! (сміється). Руками можу робити все. А ось ноги поки не слухаються.

Як вважаєте, вам допоможе акторський талант?

Аякже! Бровами підморгну, рукою проведу – і це буде набагато сильніше, ніж тисяча дрібних рухів! Я готовий до будь-яких експериментів і буду перевтілюватися в усі образи, які запропонують.

А просто танцювальної техніки замало. Важливо передати емоцію. Танець – це не просто рухи. Це і погляд, і пластика рук, і сяйлива усмішка. Якщо люди підхопили твою емоцію – значить, усе вдалося.

Не боїтеся критики суддів? Усе-таки на «Голосі. Діти» ви виносили вердикти. А тепер опинетеся у протилежній ролі.

Ні, критики я не боюся. Тим паче судді «Танців…» – мої колеги і друзі, нехай говорять що хочуть (сміється).

За кого вболівали в попередніх сезонах шоу?

За Лесю Нікітюк. Навіть приїжджав на ефіри, щоб її підтримати!

Із чого почнете підготовку до проекту?

Планую сісти на дієту – відмовлюся від хліба, який я з дитинства дуже люблю! Але поки що з цим не складається (усміхається).

Глядачі 1+1 побачать вас не лише на паркеті, а й у головній ролі серіалу «Відморожений». Впевнена, це ще не всі сюрпризи, які готуєте для своїх прихильників…

Так! Чекайте на новинки! Скоро відбудеться прем’єра кліпу «Я міліонер» – він став для мене найскладнішим з усіх. Ви побачите цілісну історію з мораллю. А ще одна його фішка – це неймовірні костюми.

Наснаги вам! Бажаю витримати всі труднощі.

Дякую! Безперечно, це складно. Як і знімати фільми – це величезний виклик. «Танці з зірками» – супершоу, яке потребує неймовірних зусиль, тож доведеться викладатися на повну. Та якщо мене підтримають глядачі, я зможу навіть неможливе.

Дочекайся яскравої появи Дзідзьо на паркеті «Танців з зірками» вже 25 серпня:

А тим часом читай ексклюзивні інтерв’ю учасників та суддів нового сезону вибухового шоу:

1. Відома гімнастка Анна Різатдінова напророкувала собі участь у «Танцях з зірками»

2. Суддя «Танців з зірками» Франсіско Гомес зізнався, хто став його фаворитом у попередньому сезоні шоу

3. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

Новини по темі