Олена Шоптенко не буде танцювати в новому сезоні «Танців з зірками»: хореограф розказала, як готується шоу

Танці з зірками
Олена Шоптенко не буде танцювати в новому сезоні «Танців з зірками»: хореограф розказала, як готується шоу

В ефірі денного шоу «Твій день» знаменита танцівниця та хореограф Олена Шоптенко згадала, як потрапила в перший сезон шоу «Танців з зірками» та розповіла про новий сезон.

Поділитися:

Олена Шоптенко зізналась, що не планувала брати участь в шоу "Танці з зірками", бо танці для неї були професійним спортом, і телебачення її зовсім не вабило.

Я прийшла на кастинг, тому що мені так сказав тренер. Я була наймолодшою, мені було всього 18 років. Ніхто особливо не вірив, що я зможу щось поставити. Але "на всяк випадок" я потанцювала, повчила рухам і мені сказали "ну добре, йди".

Олена Шоптенко танці з зірками

Влад Яма зазначив, що йому на той момент було 24 і тоді ніхто не знав, що це за шоу таке і як воно проходитиме. 

Ми пішли, бо було цікаво, що це буде. Зараз "Танці з зірками" – це найголовніше шоу, з величезними рейтингами, успішними танцівниками.

Влад спитав у Олени, яка пройшла шлях від танцівниці до головного хореографа шоу, на що очікує від нового сезону та на що планує робити ставку разом з Оленою Коляденко, креативним продюсером шоу:

По-перше, для мене працювати в команді Коляденко – це велика приємність, це нереальний досвід… Я дуже рада, що вона мене запросила. Танцювати у цьому шоу в зірковій парі я вже не буду.

Олена Шоптенко вже вдруге буде головним хореографом і інтригує, що цього разу буде щось незвичне. Влад підтримав Олену та зазначив, що окрім несподіваних режисерських ходів, ще будуть нові танцівники.

влад яма

"Ми будемо шукати нових зірок", — додала Олена, зазначивши, що хочеться повернути шоу в бальний напрямок. Шоптенко нагадала, що сьогодні, 18 червня, останній день, коли танцівници можуть заповнити форму на сайті. Влад Яма підкреслив, що найбльш цікаві танцівници не ідеально технічні, а ті, у яких є своя історія та досвід, і є про що сказати зі сцени.

Олена Шоптенко

Шоптенко зазначила, що Олена Коляденко дуже добре вміє передавати атмосферу і в 5-му сезоні глядачі згадають тепло і душевність першого сезону "Танців з зірками", який відбувся 15 років тому.

ФОТО: фейсбук "Танці з зірками"

Новини по темі