#танціззіркамиchallenge: оголошено другого учасника нового сезону шоу «Танці з зірками» на 1+1

Танці з зірками
Фагот стане учасником нового сезону шоу «Танці з зірками» на 1+1: #танціззіркамиchallenge

Телеканал 1+1 працює над новим п’ятим сезоном головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». Вже зовсім скоро свято краси та танцю повернеться на телеекрани.

Поділитися:

Минулого тижня співачка та молода мама Джамала розпочала традиційний #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, за допомогою якого учасники нового сезону будуть передавати танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у шоу.

Співачка кинула виклик українському музиканту, учаснику гурту Танок на майдані Конґо Олегу Фаготу Михайлюті, який сьогодні прийняв челендж, опублікувавши відео з запальним танком. В свою чергу Фагот передав челендж одразу п’ятьом відомим українським та закордонним артистам: Грегу Чапкісу, Максу Чмерковському, Франсіско Гомесу, Олександрі Заріцькій та MONATIK. Хто з популярних особистостей приєднається до шоу та у якій ролі, глядачі дізнаються вже зовсім скоро, слідкуючи за #танціззіркамиchallenge в інстаграм. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жюрі в шоу «Танці з зірками»: Макс Леонов планує зайняти місце Влада Ями?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я радий приєднатися до «Танців з зірками». Цей проект точно стане для мене виходом із зони комфорту. Я не танцював більше 10 років, з часів участі у шоу «Танцюю для тебе» на 1+1. Мені завжди подобались яскраві відео з танцями, від MC Hammer до Jungle - вони всі дуже різні, але кожен яскравий по своєму. З дитинства спостерігав за різними стилями танцю, бо завжди хочеться бути в матеріалі. Тому й зараз в інсті я підписаний на різні танцювальні пабліки. Відтепер я повністю думками в танцях, бо чекаю виходу на головний паркет країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко стане головним хореографом «Танців з зірками» на 1+1

Хто із зірок сяде у суддівські крісла у новому сезоні, стане відомо незабаром. Творці шоу інтригують оновленням суддівського складу проекту.

Нагадаємо, нещодавно телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів. Більше 350 танцюристів подали заявки для участі в найзірковішому шоу країни. І лише 70 найдосвідченіших танцюристів потрапили на кастинг, який проводили креативний продюсер шоу Олена Коляденко та головний хореограф Олена Шоптенко. Хто з танцівників вийде на паркет «Танців з зірками» - глядачі дізнаються скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григорій Чапкіс пішов з життя, але не з пам'яті: переглядаємо виступи маєстро у шоу «Танці з зірками» (ВІДЕО)

Над п’ятим сезоном танцювального шоу «Танці з зірками» працює продакшн BIG ENTERTAINMENT SHOWS під керівництвом продюсера Володимира Завадюка. Переможцями минулого року стали пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов, а також Юлія Саніна та Дмитро Жук.

Новини по темі