«Чувак, ти крутий», – дружина Скрябіна про виступ Дмитра Кадная під пісню Кузьми на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Дмитро Каднай присвятив танець Кузьмі Скрябіну на Танцях з зірками

Дмитро Каднай на «Танцях з зірками» сьогодні станцював танець-присвяту Кузьмі Скрябіну.

Поділитися:

Дмитро Каднай та Аліна Лі станцювали сьогодні контемп під пісню Скрябіна «Спи собі сама». За допомогою сучасних технологій Кузьма ніби особисто співав для цієї пари: на сцені було сформовано голограму, проекцію обрисів його постави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя мама 10 років ходила в одній і тій же куртці, щоб я міг займатися музикою", – Дмитро Каднай розповів про маму у Вечір Кумирів на "Танцях з зірками"

Дивіться відео виступу:

Цей номер був надзвичайно чуттєвим, адже в залі була присутня дружина Кузьми Світлана. Після танцю вона сказала:

Наша родина дуже вдячна тобі і мільйонам людей за пам'ять. Тепло вашого танця душа Андрія відчула. І хочу сказати словами Андрія: "Чувак, ти крутий, ніколи не здавайся".

Каднай

Дмитро Каднай зізнався – саме з пісні «Спи собі сама» почалася його музична кар’єра. З нею у 2007 році він переміг у шоу «Караоке на Майдані» та взяв участь у проєкті «Шанс», ведучими якого були Кузьма та Наталія Могилевська. Про Кузьму Дмитро згадує:

Він був сміливий, з гумором, міг написати нереальні мелодійні пісні. Ми сподіваємося, що принаймні на 2 хвилини нашого танцю Кузьма через музику буде поруч з нами на паркеті.

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі