Мама Скрябіна розповіла про спір за авторські права та згадала творчий шлях сина: «Мені найбільше подобалося, як він в парі був з Могилевською»

Він — неповторний митець й, без перебільшення, «герой України» — Андрій Кузьменко! Вона — його найрідніша людина, мама, яка крізь роки несе тугу за сином, відважно охороняючи кожен світлий спомин.

Поділитися:

Чи вдалося мамі Андрія Кузьменко віднайти спокій після загибелі сина? Та на кого ображена Ольга Михайлівна сьогодні? Ексклюзивне інтерв’ю з мамою великого українця — ексклюзивно у програмі ЖВЛ.

Кузьми немає з нами вже понад 6 років, але організатори концерту змогли оживити його заради цього виступу. Голограма Андрія Кузьменко та музиканти гурту «Скрябін» на Олімпійському стадіоні виконали легендарну пісню «Кораблі». Своїм виступом вони розчулили не тільки десятки тисяч людей на стадіоні й мільйони зрителів перед телевізором, а й головного глядача — маму Кузьми Скрябіна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напевно, синочок, ти зробив щось для своєї України та для людей в Україні" – мама Кузьми Скрябіна поділилася спогадами у день народження співака

Мама, Ольга Михайлівна Кузьменко, згадує:

Андрій був найкращий син на світі. Він був дуже добрий та тонкосльозий — любе кошеня неслося додому й доводилося його виходжувати.

Як починався творчий шлях Андрія Кузьменко

Ще з дитинства Кузьма дуже любив музику, і не випадково. Мати викладала фортепіано в музичній школі, тому змалечку помітила талан сина. Вона завжди підтримувала Андрія та просила не полишати заняття музикою. 

Перші музичні колективи Кузьма почав збирати у підвалі палацу культури у Львові. В перервах між навчанням на стоматолога, він з головою поринав у творчість. Почавши медичну практику згодом, все ж таки, наважився її кинути. У місті Лева молоду групу помітив Тарас Гавриляк й ризикнув взяти «Скрябіна» під своє крило. 

Зірка Андрія засяяла різко і дуже яскраво. Щирий, жартівливий, справжній — Кузьма з'являвся на багатьох телешоу, а мама, його найбільша шанувальниця, не пропускала жодного ефіру. 

як починався творчий шлях Кузьми Скрябіна

Чому веселун та жартівник в Кузьмі згодом пропав та що не встиг зробити за життя Андрій Кузьменко — дивіться у відео сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ювілей Ольги Сумської: чому секс-символ українського кіно вважала себе гидким каченям, про що досі шкодує та як зустріла своє кохання

На концерті до Дня Незалежності "оживили" Кузьму з його безсмертним хітом. Як це було  — дивіться у відео сюжеті: