Танці Наді Дорофєєвої на пілоні, виступ Джамали та новий співведучий Юрія Горбунова: другий ефір Танців з зірками

Танці з зірками

Вже цієї неділі о 21.00 на телеканалі 1+1 відбудеться другий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками

Поділитися:

Другий прямий ефір легендарного шоу Танці з зірками наближається! Перший прямий ефір Танців з зірками став найкращим продуктом серпня як по аудиторії 18-54, вся Україна (рейтинг - 5.8%, частка - 19.3%), так і по аудиторії 18-54, міста 50К + (рейтинг 6.9%, частка - 23.8%). Програма стала лідером у слоті зі значним відривом від конкурентів.

Під час прем’єрного випуску жодна пара не залишила паркет. А вже 3 вересня суддівська трійка Влад Яма, Катерина Кухар та MONATIK разом з глядачами визначать, хто з зіркових учасників першим залишить проект. Влад Яма розповів про перше знайомство з Наталею Могилевською

Шоу відкриють професійні танцівники нового сезону Танців з зірками запальною постановкою під всесвітньо відомий хіт «Despacito» групи «Luis Fonsi». Також у прямому ефірі легендарного шоу виступить переможниця «Євробачення-2016» та тренер Голосу країни-7 Джамала з піснею «I believe in you».

Цього разу зіркові учасники Танців з зірками на головному паркеті країни будуть підкорювати стилі, у яких ніколи раніше не танцювали. Так, «суперблондинка» Оля Полякова та її партнер хіп-хоп танцівник Степан Місюрка кинуть собі виклик та станцюють повільний вальс. Цікаво, що як для Олі, так і Степана це буде перший вальс у житті. Незважаючи на те, що популярна співачка випадково травмувала свого партнера на репетиції, пара продовжує тренуватись.

Співачка Наталя Могилевська здивує глядачів неочікуваною відвертою постановкою  «фрістайл» під сингл американського репера 50 Cent «Candy Shop» та зізнається, чому хотіла піти з шоу-бізнесу, та що змусило її залишитись. Також артистка зізналась, що її партнер справжній мачо: Ігор їздить на червоній машині та любить мотоцикли, знімається в кіно і при цьому викладає танці літнім парам.

«Канал довго не міг знайти мені партнера. Здавалося, замінити Влада Яму просто неможливо. Кастинги тривали майже до першого прямого ефіру. Зрештою, я зупинилася на трьох Ігорях. У кожному з них я бачила сильні сторони: один - прекрасний педагог, інший - пристрасний танцівник, третій - приголомшливий актор, танцівник, але не бальник. В кожному мене щось насторожувало. Ми з Владом були такою яскравою парою. Його полюбила вся країна. Я розуміла, що мій новий партнер має бути особливим. І коли Кузьменко зайшов, я зрозуміла одразу - це він. І як ви думаєте, виявилося, його звуть? Теж Ігор», - розповіла Наталя.

В свою чергу, Надя Дорофєєва та Євген Кот готують для глядачів телеканалу 1+1 пристрасну  румбу з відвертими танцювальними елементами на пілоні:

Я ніколи б не подумала, що стиль танцю, який ми будемо танцювати цієї неділю такий важкий. Чому все так легко виглядає, а на практиці – жах.

Ведучий тревел шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров після критики суворих суддів Танців з зірками зізнався, що наполегливо тренується весь тиждень, щоб вже цієї неділі показати хороший результат:  

Я почав з нуля, в 34 роки, в експрес-ритмі,  відриваючи кілька годин в день від основної роботи журналіста. Чудес не буває. Чарівних таблеток також. Не можна за тиждень стати культуристом або плавцем. Важливі тренування, кількість повторень і час.

Зазначимо, що кожного ефіру у незмінного ведучого Танців з зірками Юрія Горбунова буде новий напарник. У прем’єрному випуску ним став Володимир Остапчук, а кого вся країна побачить на зірковому балконі наступного разу - досі залишається інтригою.

Зіркові учасники проекту виконують постановки на головному паркеті країни під живе виконання оркестру та вокалістів Голосу країни Віри Кекелії, Романа Дуди, Марти Адамчук, Антоніо Гомез Круза, Інгрет Костенко та лідера проекту «LAUD» Влада Каращука.

Нагадаємо, що в рамках прем’єрного випуску стало відомо, хто склав пари зірковим учасникам проекту. Так, вражати глядачів телеканалу 1+1 на головному паркеті країни будуть пари: співачка Наталя Могилевська та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров та Місс-Україна-2016 Олександра Кучеренко, співачка та тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва і танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю, Євген Кот, шоумен та ведучий Олександр Скічко та майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв та переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, психолог Наталя Холоденко та призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, співачка Камалія та чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук, «суперблондинка» Оля Полякова та хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, актор та учасник Ліги Сміху Юрій Ткач та чемпіонка України з танцювальної дисципліни «Funky» Ілона Гвоздьова, співак та тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін та його дружина Сніжана.

Дивіться оновлені Танці з зірками щонеділі о 21.00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова «подякувала» Катерині Кухар за двійку

Новини по темі