DZIDZIO випустив пісню, яка «притягує гроші»

Танці з зірками
Дзідзьо випустив пісню, яка притягує гроші (відео) | 1+1
Фото: Володимир Шурубура; @dzidzio / Facebook

«Це не сон!»

Поділитися:

Учасник «Танців з зірками», співак Дзідзьо в розгорнутому інтерв’ю для 1plus1.ua заінтригував новим кліпом «Я міліонер». І ось цей день настав: гурт DZIDZIO презентував яскраву відеороботу, яка, за словами артиста, стала для нього найскладнішою.

Ми зняли кліп із дуже цікавими образами, довго готувалися до зйомок, – розповів співак.

Та Дзідзьо зазначив, що «фішка» відео – не лише в яскравих костюмах, а й у цілісній історії. За сюжетом, він виграв свій перший мільйон. І втішений цим, витрачає гроші на різноманітні забаганки. Тим часом злий сусід в образі вовка не може знайти собі місця від заздрощів. Зелена «жаба давить» його, тож «вовк» всіляко намагається нашкодити щасливчику.

Вмикай запальний кліп і спробуй не пританцьовувати:

«Люди, хочете бути багатими – співайте мою нову пісню «Я Міліонер»: вона як мантра – притягує гроші!» – прокоментував реліз Дзідзьо.

У кліпі співак «запалював» в образі Елвіса Преслі. А от на паркеті «Танців з зірками» артист залишився собою – і приборкав гарячу сальсу. Дивись у відео, як це було:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Найцікавіше про учасників «Танців з зірками» шукай на нашому сайті:

1. Чий танець сексуальніший: Барбір проти MARUV

2. «Мила мордашка»: Кукуюк присвятив вірш Поляковій

3. Вікторіанський шик: MARUV і JAY у новій епатажній фотосесії

Новини по темі