Вікторіанський шик: MARUV і JAY у новій епатажній фотосесії

Танці з зірками
MARUV і JAY показали вікторіанський шик у новій епатажній фотосесії | Зіркове життя | 1+1
Фото: @maruvofficial

Зірки вражають екстраординарними образами.

Поділитися:

Минулої неділі прогриміла прем’єра нового сезону «Танців з зірками». Учасники мали можливість показати себе в усій красі. Здивувати свого глядача вдалося чи не кожній парі проекту, однак найкраще з цією місією впоралися епатажна співачка MARUV і її партнер Євген Дмитрієнко. Перший ефір остаточно переконав шанувальників у тому, що їхні танці – не для дитячих очей. А отже, показувати їх краще ближче до опівночі.

Так, під час дебютного виступу пара потішила глядачів одразу декількома відвертими образами. Окрім провокативного латексу з мереживними трусиками, у яких MARUV станцювала вог, артистка приміряла не менш екстравагантний образ у стилі вікторіанської епохи. У ньому учасниця разом зі своїм партнером позували для фотосесії «Танців з зірками».

На артистах – епатажні білі костюми, декоровані перлинами та стразами. Образ MARUV доповнює білий корсет, мереживні рукавички та жабо зі шкіряним чокером. Танцівник JAY позує в сорочці з рюшами та елегантному намисті. Пробивати шлях до фіналу цього разу зірки вирішили ультрависокими підборами.

Фото: @maruvofficial

Нагадаємо, що вже з першого ефіру глядачі «Танців з зірками» підмітили неймовірну схожість партнера скандальної зірки на не менш епатажного соліста гурту Little Big Іллю Прусікіна. Переконатися в цьому ти можеш за посиланням.

Яким був виступ пари в першому ефірі шоу «Танці з зірками» – дивись у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про учасників шоу «Танці з зірками»:

1. Від чого відмовилась MARUV заради участі у «Танцях з зірками»

2. «Тато сказав мені застрахувати ноги», — Вікторія Булітко про участь у «Танцях з зірками»

3. «Це моя карма», – Дзідзьо про участь у «Танцях з зірками»

4. Відома гімнастка Анна Різатдінова напророкувала собі участь у «Танцях з зірками»

5. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

Новини по темі