Єфросиніна схудла, а Огнєвіч береже волосся: Як зірки готуються до Танців

Танці з зірками
Єфросиніна схудла, а Огнєвіч береже волосся: Як зірки готуються до Танців

Учасники Танців з зірками показали, як готуються до шоу.

Поділитися:

Всього декілька днів залишилося до першого прямого ефіру другого сезону оновлених Танців з зірками, і учасники активно готуються до прем'єри. Зірки проводять дні в репетиційних залах, вивчають нові па і повторюють складні підтримки, щоб здивувати глядача яскравими номерами.

Маша Єфросиніна поділилася зі своїми підписниками в соціальній мережі, що за час тренувань схудла на два кілограми. «Передвіщаючи охи-зітхання-діагнози та інші домисли хочу сказати, що я їм багато. І навіть відійшла трохи від режиму (цукерки закладаю в себе і морозиво)», - пише Маша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна заінтригувала партнером-красунчиком

Інші учасники також готуються до прямого ефіру і кожен по-своєму. Леся Нікітюк радиться з шанувальниками у виборі музики, під яку вона буде танцювати, а Злата Огнєвіч, здивувавши всіх підписників шпагатом, відвідує салон краси і готує волосся до зйомок, щоб вони «вижили» після численних випрямлень і використань плойок. Чоловіча частина зіркового складу робить ставки на силові навантаження. Так, Іраклі Макацарія активно бігає на київському велотреку, тренується по 6-7 годин і приголомшує неймовірною розтяжкою.

Після неофіційного челенджу з розтяжками від Злати Огнєвіч й Іраклі Макацарія, вирішив не відставати від колег Павло Зібров іпоказав свої танцювальн і па на станках у залі.

Микола Тищенко та Руслан Сенічкін встигли забігти на першу репетицію на паркет і провели онлайн екскурсію знімальним майданчиком, на якому ось-ось затанцюють всі зірки.

Michelle Andrade розповіла, що після виснажливих репетицій у залі з партнером, вона його вчить співу і начитуванню репу. Аніта Луценко обрала інший метод «помсти» своєму партнеру за багатогодинні тренування, виставивши фото в соціальній мережі з підписом: «Мій партнер поки все ще живий і веселий, але так було не весь час. Стати парою, що танцює за кілька тижнів - це дуже складно зі мною».

Під час однієї з репетицій солістка гурту НЕАНГЕЛИ Слава Камінська впала й отримала сильну травму. Лікарі заборонили співачці танцювати та виходити на паркет, на що Слава відповіла, що на паркет вона вийде, в крайньому випадку «виповзе» під бурхливі оплески. Чи порадує артистка глядачів телеканалу 1+1 своїм виступом, стане відомо 26 серпня о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава Камінська замилувала знімками сина і доньки

Нагадаємо, у новому сезоні проекту Танці з зірками візьмуть участь грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки й тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, солістка гурту НЕАНГЕЛИ Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andrade, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч, телеведучі Леся Нікітюк та Оксана Марченко, співак Павло Зібров та ведучий ранкового шоу Сніданок 1+1 Руслан Сенічкін.

З ким із зірок танцюватимуть раніше заявлені танцівники, глядачам телеканалу 1+1 стане відомо вже цієї неділі 26 серпня о 21:00.

 

Новини по темі