Ілона Гвоздьова показала, як швидко позбутися зайвих кілограмів (відео)

Танці з зірками
Ілона Гвоздьова показала, як швидко позбутися зайвих кілограмів (відео)
Фото: Ростислав Ріпка

Танцівниця спробувала новий вид фітнесу, який підкорює світ.

Поділитися:

Лише нещодавно ми розповідали , із яким зайві кілограми буквально тануть на очах, – джампінг. Аж ось учасниця «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова показала, що вже спробувала його дивовижну дію на собі! Так, днями хореографиня опублікувала відео з енергійного тренування Kangoo Jumps та поділилася першими враженнями:

«Протестувавши Kangoo Jumps самостійно, можу з упевненістю сказати: це один із найкращих способів швидко скинути зайві кілограми й водночас отримати неймовірний заряд енергії».

Лише поглянь, як це круто:

Також зірка зауважила, що така активність точно припаде до душі тим, хто любить танцювати, але хоче спробувати щось новеньке.

Втім, про шанувальників, які шаленіють від хореографії Ілони, красуня також не забуває та регулярно постить відео з танцями під відомі хіти. Скажімо, нещодавно вона зваблювала підписників пластикою під сороміцьку пісню Насті Каменських Elefante – .

Схоже, саме запальні ритми найкраще пасують Ілоні. Чого вартий її виступ із Володимиром Остапчуком під трек «Лох» гурту «Время и стекло». Дивись відео:

Більше про Ілону Гвоздьову читай на сайті:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі