Катерина Кухар: 10 несподіваних фактів про приму-балерину

Танці з зірками
Катерина Кухар: Несподівані факти про відому балерину - 1+1

Сьогодні знана балерина святкує день народження.

Поділитися:

«Чорний лебідь», «сталева леді» — так часто говорять про яскраву суддю Танців з зірками Катерину Кухар. Так, з одного боку, прима-балерина Національної опери України має сильний характер та доволі вимоглива і до себе, і до інших. З іншого — Катерина відкривається як мама двох дітей, ніжна, інтелігентна жінка, яка любить усамітнюватись у спокої в компанії книжки.

Сьогодні, 18 січня, зірка балету святкує 36-річчя. З цієї нагоди ми зібрали цікаві факти про неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильна Катерина Кухар показала нове фото з чоловіком

1. Майбутня прима народилася в Києві. Займатися балетом почала з п’яти років.

2. «Я працюю, у принципі, у тераріумі», — говорить Катерина Кухар. Їй різали пуанти, підкладали скло на сходи… попри все вона залишається відданою балетному мистецтву.

3. Цікаво, що у юності Кухар мала біле волосся.

Фото зроблене 1998 року на дачі у друзів. Джерело: Караван історій

4. «Мене рідко можна побачити в міні-сукнях або в якомусь відвертому одязі. Плюс іноді після роботи на сцені на ногах залишаються синці, які теж доводиться приховувати під довгими сукнями. Що стосується взуття, після 2-3 годин роботи на пуантах ноги набрякають, тому після репетиції найчастіше вибираю зручну легке взуття — кросівки, кеди», — розповіла вона про свій стиль.

Фото: Ден Бобров / 23-59.com.ua

5. Удома Кухар має спеціальну шафа для балетних пачок: «У моєму будинку кілька шаф, де зберігаються костюми, але для пачок потрібно особливе місце — вони повинні або лежати, або висіти. Тому в шафі встановили дві ніжки, що імітують ноги, на які я вдягаю пачки, щоб вони зберігали свою форму, не заламувалися».

6. На зйомках Танців з зірками Катерину Кухар рідко можна було побачити в сережках. Річ у тому, що вони створюють перешкоди по звуку.

7. Ефектні вбрання судді Танців з зірками Катерини Кухар спеціально шили  у приватному цеху.  «Нам хочеться зберегти її образ прими-балерини: вона все це любить і вміє носити. Плюс треба враховувати, що в Каті розмір XXXS, тому їй все треба шити індивідуально», – поділилась головний стиліст 1+1  Ольга Слонь.

8. Ще навчаючись у хореографічному училищі, Катерина привчила себе виконувати зранку впродовж 15 хвилин комплекс вправ для пресу, м’язів спини, бедр і рук. Також вона навіть у відпустці не обходиться без хулахупа.

9. Від активного гастрольного графіку прима любить відпочивати у спокої. «Для мене відпочинок – це відсутність Інтернету, сонце, море, тиша, діти. Коли мені потрібно відпочити і тілом, і душею, то віддаю перевагу саме такому відпочинку та книгам», – розповіла суддя Танців з зірками.

10. Кухар вміє вражати! У Танцях з зірками вона не лише дивувала гострими коментарями, а й читала реп і танцювала фристайл.

Новини по темі