Стильна Катерина Кухар показала нове фото з чоловіком

Танці з зірками
Катерина Кухар поділилася фото з чоловіком
@ekaterinakukhar_official

Балерина поділилася особистими роздумами на тему жіночої краси.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм українська прима-балерина, суддя шоу Катерина Кухар опублікувала стильне фото з чоловіком. На світлині зірка позує в приталеній чорній сукні-міді й лаконічних туфлях-човниках. Катерина доповнила лук трендовим аксесуаром - леопардовим клатчем. Чоловік балерини Олександр Стоянов вбрався у класичну білу сорочку й чорні брюки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар, Марічка Падалко та багато інших зірок стали героями книги Мама встигне все

У дописі Катерина Кухар поділилася власними роздумами щодо жіночої краси. Селебріті закликала жінок любити себе й балувати себе дрібничками. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ekaterina Kukhar (@ekaterinakukhar_official) on

«Нещодавно задумалась над тим, як важливо жінці завжди залишалося загадкою... Бути різною для свого чоловіка у всіх своїх проявах: настрій, образ, зачіска, навіть колір помади грає важливу роль. У рутині дуже складно виділити достатньо часу на повноцінний шопінг, але обновками себе і близьких теж важливо балувати. Повернувшись з США, помітила цікаву тенденцію. Час за інтернет-шопінгом! Більшість магазинів мають в наявності не надто широкий асортимент товарів, і самі продавці з планшетом просто пропонують зайти на сайт і вибрати товар онлайн.Коли не вистачає часу, інтернет-магазини, як чарівна паличка. Любіть себе, дівчатка!» - коментує світлину Катерина. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зачарувала ніжною чорно-білою світлиною

Новини по темі