Катерина Кухар прийшла на «Танці з зірками» зі своєю головою

Танці з зірками
Катерина Кухар прийшла на «Танці з зірками» зі своєю копією | Зіркове життя | 1+1

У прими-балерини з’явилася нова радниця…

Поділитися:

Моторошну тусовку на «Танцях з зірками» ще довго обговорюватимуть, адже цієї неділі відбувся справжній шабаш «нечисті». Втім, не лише на паркеті – за суддівським столом також було чимало цікавого: Франсіско Гомес перевтілився у зловісного клоуна, Григорій Чапкіс у графа Дракулу, Влад Яма приміряв образ із потойбіччя, а Катерина Кухар – королеви з «Білосніжки».

Та цього разу вона шокувала не лише костюмом, коментарями та подарунками, а й новою «подругою»...

Вочевидь, Катерина подумала, що одна голова добре, а дві – ефектніше. Можливо, додаткова пара очей їй знадобилася для того, аби помічати найменші танцювальні па. Або ж вона просто надихнулася ідеєю Джареда Лето, який прийшов на бал Met Gala 2019 з такою самою «приятелькою».

Фото: Getty Images

Можемо лише здогадуватися, що спонукало зірку наважитися на такий експеримент. Але чи варто дивуватися, що у вечір Хелловіну завжди більше запитань, аніж відповідей?

До слова, нещодавно Кухар вразила ще одним незвичним образом – зіграла циганку в серіалі «Великі Вуйки». Як вона опановувала нову роль та що заради неї зробила – дізнайся у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

 Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі