Катерина Кухар розкритикувала виступ Анни Різатдінової на пуантах

Танці з зірками
Катерина Кухар розкритикувала виступ Анни Різатдінової на пуантах | 1+1

Учасниця зайшла на чужу територію…

Поділитися:

Минув десятий ефір «Танців з зірками», а отже, дивувати суддів та глядачів учасникам стає все складніше. Анна Різатдінова та Олександр Прохоров шість разів ставали лідерами турнірної таблиці, і шанувальники вже бачать гімнастку у фіналі. Аби не втратити планку, учасниця пішла на ризикований крок – вона вирішила станцювати фрістайл із елементами класичного балету.

Схоже, Анна Різатдінова зайшла на небезпечну територію, підвладну Катерині Кухар. Тому у глядачів перехопило подих, коли прима-балерина взяла слово. Її оцінки найбільше чекали й самі учасники. Та суддя не пошкодувала для Анни розгромних коментарів:

Аню, ви моя фаворитка, але сьогодні я засмучена. Я завжди гадала, що вам будь-яка партія до снаги, та все пішло шкереберть. Ваш танець для мене – як токсичний полин.

У прими було безліч зауважень до техніки, та врешті-решт вона похвалила учасницю: все-таки всього за тиждень Анні вдалося стати на пуанти. Втім, ще до оголошення оцінок гімнастці раптово стало зле і вона ледь не знепритомніла, тож прямий ефір довелося перервати рекламою. Пригадай, як це було:

Нагадаємо, учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Читай більше про десятий ефір «Танців з зірками»:

1. Володимир Остапчук прокоментував своє розлучення з дружиною

2. «Дікусар одружиться зі мною!» – Вікторія Булітко

3. Женя Кот повторив небезпечний трюк, який виконував із Надею Дорофєєвою

4. Даніель Салем розповів, як щоранку балує кохану

5. MARUV вплела у свій хіт українські етномотиви (відео)

6. Хто став лідерами десятого ефіру «Танців з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі