Конкурентка Осадчої? Кухар вподобала неординарний аксесуар для волосся

Танці з зірками
Катерина Кухар вподобала неординарний аксесуар для волосся | Танці з зірками | 1+1

Їй личить!

Поділитися:

Щоефіру вибухового сезону шоу «Танців з зірками» суддя проекту, прима-балерина Катерина Кухар вражає оригінальними вбраннями. Не став винятком й дев'ятий випуск.

Катерина з'явилася на публіці у світло-салатовій міні-сукні з ніжного фатину від колаборації брендів Giambattista Valli x H&M. Головним акцентом луку став оригінальний аксесуар y волоссі балерини. Схоже, зробити вибір на його користь зірку надихнув стиль ведучої Каті Осадчої. Адже вона так полюбляє носити чудернацькі капелюшки та обручі! 

У своїх Instagram-сторіс Катерина Кухар поділилася цікавим бекстейджем із танцювального шоу. В одному з відео прима жартівливо порівняла свій образ із цукеркою та Капітошкою. До того ж Катерина показала, як проходять її вечори після зйомок «Танців...». Її чоловік Олександр Стоянов – завжди поруч і допомагає дружині зняти аксесуар. 

Краса потребує жертв, – підписала відео Кухар. 

Нагадуємо, нещодавно Катерина Кухар та Олександр Стоянов офіційно одружилися. Пара провела весільну церемонію на паркеті «Танців з зірками». Як це було – дивись у відео.

Більше новин про приму-балерину читай далі: 

1. Катерина Кухар у мультяшному купальнику ніжиться в променях сонця (фото)

2. Косуха і камуфляжні штани: Кухар показала свого модного сина

3. Катерина Кухар коронувала Володимира Остапчука

4. Через що Катерина Кухар конфліктує з чоловіком

5. Битва образів: Катерина Кухар та Анджеліна Джолі в ролі Малефісенти

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі