Не гірше від мами: Катерина Кухар показала перші балетні досягнення доньки

Танці з зірками
Катерина Кухар показала перші балетні досягнення доньки | Зіркове життя | 1+1

Прима – це спадково!

Поділитися:

Прима-балерина Катерина Кухар вкрай рідко показує світлини своєї доньки Насті. Та останнім часом зірка балує прихильників особистими кадрами. Зокрема, учора Кухар опублікувала кумедне відео з сімейного шопінгу, на якому маленька Настя не пускає її до бутика.

Незабаром Катерина показала підписникам і інше фото доньки. На ньому дівчинка демонструє відмінну розтяжку балерини – не гіршу, ніж у її зіркової мами.

Фото: @ekaterinakukhar_official

Чи справді Настя піде по стопах мами – невідомо. Та раніше в інтерв’ю для Люкс FM Катерина Кухар розповіла, що у дівчинки прекрасні для балету дані. За словами прими, її донька «дуже м’яка і танцювальна» від природи.

Щойно Настя навчилася сидіти, то навіть за іграшкою тягнулася через поперечний шпагат.

Втім, віддавати доньку на балет Катерина тоді не планувала. Та з нового фото можна припустити, що наміри зіркової балерини змінилися й у Насті є всі шанси продовжити мамину справу.

Фото: @ekaterinakukhar_official

Нагадаємо, що нещодавно Катерина Кухар разом із чоловіком та донькою відпочили у сонячній Болгарії та порадували публіку мальовничими знімками.

Цікаво, що Олександр Стоянов і Катерина Кухар офіційно одружилися півроку тому – через 10 років спільного життя. Як балерина обирала весільну сукню для церемонії – дивись у відео:

Більше новин про приму та її родину читай на сайті:

1. Катерина Кухар постане в несподіваній ролі у серіалі «Великі Вуйки»

2. Катерина Кухар відверто розповіла, чому свариться з чоловіком

3. Тендітна Катерина Кухар похизувалася розкішною фігурою в купальнику

Новини по темі