Катерина Кухар: «Такою мене ще не бачили» (відео)

Танці з зірками
Катерина Кухар показала танець, у який вклала свій біль (відео)

Балерина виконала танець, у який вклала весь свій біль.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 відбувся десятий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками. Випуск був направду містичним і пройшов під темою «Обмін партнерами». 

Також уперше в історії українського шоу . Кожен із них сформував свою команду з двох пар. Упродовж тижня кожна команда готувала спільний номер. Оцінювала виступи головний хореограф Танців з зірками – Олена Шоптенко. Вона займала місце судді, який танцював на паркеті.

У свою команду найсуворіша суддя Катерина Кухар зумисне обрала одвічних конкурентів, які їй найбільше подобаються, – Павла Вишнякова з Юлею Сахневич та Іраклі Макацарія з Яною Заєць. Разом із знаною балериною пари виконали контемпорарі під пісню Джамали Крила.

«Слабкі в балеті не виживають. Завжди є люди, які дихають тобі в спину, мріють бути на твоєму місці. Минулого року мене врятувала моя костюмер Світлана – вона мене буквально закрила і не дала мені стрибнути на сходинку, де було розсипане скло. Ми потрібні до того часу, поки ми у формі.

Мені дуже цікаво відчути себе падшим янголом. У цей образ я хочу вкласти всі сльози, біль і кров, які були на моєму шляху. Такою глядач мене ще ніколи не бачив», – прокоментувала свій виступ Катерина Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар відверто розповіла, за що кохає свого чоловіка Олександра Стоянова

Пропонуємо переглянути це чуттєве контемпорарі.

Новини по темі