Неймовірно! Учасники Танців з зірками станцювали з суддями шоу (відео)

Танці з зірками
Учасники Танців з зірками вразили виступами з суддями шоу (відео)

Це сталося вперше в історії української версії проекту.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 відбувся  оновленого проекту Танці з зірками. Випуск був направду містичним і пройшов під темою «Обмін партнерами». 

Також уперше в історії українського шоу глядачі побачили виступи суддів з учасниками проекту. Кожен із них сформував свою команду з двох пар. Упродовж тижня кожна команда готувала спільний номер. Оцінювала виступи головний хореограф Танців з зірками – Олена Шоптенко. Вона займала місце судді, який танцював на паркеті.

Першою на паркет вийшла команда MONATIK! До неї увійшли Денис Берінчик і Катя Белявська та Michelle Andrade та Діма Жук. Вони показали стильний ф'южн під пісню Pharrell Williams Freedom.

У свою команду найсуворіша суддя Катерина Кухар зумисне обрала одвічних конкурентів, які їй найбільше подобаються, – Павла Вишнякова з Юлею Сахневич та Іраклі Макацарія з Яною Заєць. Разом із знаною балериною пари виконали чуттєвий контемпорарі під пісню Джамали Крила.

Натомість король бального танцю Влад Яма обрав до своєї команди і Макса Єжова та Ігоря Ласточкіна й Ілону Гвоздьову. І ви не можете пропусти цю запальну самбу з нотками гумору, виконану під пісню Jason Derulo Swalla.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма розповів про тиранічний характер Могилевської

Новини по темі