Катерина Кухар у напівпрозорому боді з’явилася в італійському Vogue

Танці з зірками
Катерина Кухар у напівпрозорому боді прикрасила італійський  Vogue | 1+1

Білий лебідь.

Поділитися:

Прима Національної опери України та суддя шоу «Танці з зірками» Катерина Кухар здивувала шанувальників новою ніжною фотосесією. Балерина надихнула відомого українського фотографа Вадима Яцуна та прикрасила модний італійський Vogue!

Заради зйомки зірка погодилася зняти вже вподобаний образ чорного лебедя та перевтілитися в ніжного білого. На світлинах Кухар позує в напівпрозорому крихітному боді, оздобленому білим пір’ям, а також у легкій жіночній сукні. Чуттєві образи нагадують весільні вбрання балерини.

Фото: Вадим Яцун

 «Для реалізації проекту ми з Катериною вирішили не йти далеко від знайомих їй атрибутів: дзеркала та лебединої легкості. Але нам не хотілося дотримуватися штампів і працювати в залі або в розкішних холах театрів. Тож я вирішив перемістити локацію в студію і трансформувати простір за допомогою кривого дзеркала. Побачивши результат, ми відразу ж зрозуміли, що ці фото потрібно розміщувати тільки в глянці світового рівня!» – прокоментував Яцун.

І Вадим не прогадав – редакція італійського Vogue опублікувала світлини фотографа на своєму сайті.

Нагадаємо, нещодавно Катерина Кухар і її коханий Олександр Стоянов зіграли весілля в прямому ефірі шоу «Танці з зірками». Як це було – дивись у відео:

Читай також інші матеріали про Катерину Кухар:

1. Історія одного образу: 5 фактів про весільну сукню Катерини Кухар

2. Яким був надніжний весільний торт Кухар і Стоянова

3. Хто «зловив» весільний букет Катерини Кухар

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі