Хто «зловив» весільний букет Катерини Кухар

Танці з зірками
Хто «зловив» весільний букет Катерини Кухар | Зіркове життя | 1+1
Фото: @ekaterinakukhar_official

Спритність рук і жодного шахрайства.

Поділитися:

Минулої неділі, 15 вересня, шанувальники української прими-балерини Катерини Кухар почули довгождану новину – улюблена танцівниця та прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов офіційно стали чоловіком і дружиною.

Так, організатори яскравих «Танців з зірками», як подарунок для пари, вирішили увіковічити цей день у четвертому прямому ефірі. І дуже доречно, адже випуск шоу був присвячений темі кохання..

Ефір розпочався з казкової весільної церемонії. Український шоумен Юрій Горбунов повів Катерину під вінець, а з обітницями молодятам допомогла співачка Тіна Кароль.

Глядачі одразу здогадались, що шоу не мине й без інших атрибутів весілля. Тож з особливим хвилюванням усі незаміжні дівчата у залі чекали на мить, коли наречена кине свій весільний букет. Однак вони й не здогадувались, що не мають жодного шансу його впіймати. А все тому, що на балконі омріяні квіти вже запримітила «тамада» вечора – гостроока Леся Нікітюк. І дарма, що Катерина подарувала свій букет Ксенії Мішиній після емоційного віденського вальсу, який українська акторка виконала у дуеті з Женею Котом. Леся відволікла спантеличену пару компліментами та спритно вихопила квіти з рук Ксенії. Як це сталося, дивися у відео:

Тож не дивуйся, якщо скоро почуєш новини про заручини Лесі Нікітюк.

Більше цікавих матеріалів про Катерину Кухар читай тут:

1. Кухар у міні-сукні станцювала перший весільний вальс із нареченим (відео)

2. Яким подарунком Стоянов зворушив кохану Кухар у день їхнього весілля

3. Катерина Кухар на пуантах пройшлася вулицею Києва

4. Як Катерина Кухар мріє провести старість

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі