Як танцюють судді «Танців з зірками»: вражаючі виступи Катерини Кухар, Влада Ями та Макса Чмерковського (відео)

Танці з зірками
Як танцюють судді Танців з зірками? Відео

5 вересня на 1+1 відбулася гучна прем’єра нового сезону шоу «Танці з зірками». Як на паркеті показують свою майстерність його судді: Макс Чмерковський, Катерина Кухар та Влад Яма?

Поділитися:

5 вересня на 1+1 стартував новий сезон легендарного шоу «Танці з зірками». Його суддями цього року стали українсько-американський танцівник і хореограф Макс Чмерковський, прима-балерина Катерина Кухар і танцівник, хореограф, ведучий Влад Яма.

Судді

Які ж танцювальні па демонструють ці знавці танцю? Пропонуємо переглянути найбільш яскраві танці за участю Макса Чмерковського, Катерини Кухар та Влада Ями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковский: «Григорій Чапкіс – приклад, на який варто рівнятися»

Взаємодію нової трійки ведучих можна було побачити вже у номері-відкритті сезону, у якому вони виконали ключові ролі. Дивіться цей фантастично запальний танець учасників шоу та суддів:

Новим суддею проєкту став Макс Чмерковський, який у 2014 році переміг у 18-му сезоні американських «Танців з зірками». Дивіться його чуттєвий фрістайл з партнеркою, фігуристкою Меріл Девіс.

Дружина Макса Чмерковського – американська танцівниця новозеландського походження Пета Маргатройд. Вона – теж переможниця одного з сезонів американських «Танців з зірками», але на паркеті шоу з Максом не танцювала. Проте вони мають багато спільних танців поза цим проєктом. Наприклад, цю пристрасну самбу:

Катерина Кухар неодноразово вражала глядачів своїм виступами на паркеті «Танців з зірками». Дивіться неповторний ф’южн у виконанні прими-балерини, а також переможців «Танців з зірками» 2019 року Ксенії Мішиної та Жені Кота.

Також глядачі могли насолодитися чуттєвими танцями Катерини Кухар та її чоловіка, прем’єра Олександра Стоянова. Дивіться весільний вальс у виконанні цієї чудової пари:

Влад Яма демонструє свій танцювальний талант, навіть перебуваючи у кріслі судді, а не на паркеті в якості учасника шоу. Також він має непересічне почуття гумору, яке допомагає йому реалізувати такі оригінальні танцювальні номери, як танго разом з Анною Різатдіновою та Олександром Прохоровим.

А під час цього танцю ф'южн з Юлією Саніною та Дмитром Жуком Влад Яма минулого сезону отримав травму, проте жодним чином цього не показав на паркеті, як справжній артист та професіонал своєї справи. Дивіться цей фантастично стильний і яскравий танець:

Судді легендарного шоу «Танці з зірками» демонструють чудову майстерність як танцівників та хореографів. Якими номерами вони ще здивують нас цього сезону? Будемо з цікавістю спостерігати за ефірами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у першому ефірі (відео)

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

Танці квитки

Новини по темі