Катерина Кухар зачарувала образом східної спокусниці

Танці з зірками
Катерина Кухар виконала роль східної спокусниці
Фото: Ксенія Орлова

Суддя Танців з зірками постала в образі східної красуні.

Поділитися:

Днями на телеканалі 1+1 відбувся грандіозний фінал легендарних оновлених Танців з зірками, які стали найкращою програмою осіннього сезону на українському ТБ. Почесне звання найкращої танцювальної пари країни отримали Наталія МогилевськаМогилевська про перемогу: «Я прийшла у Танці з зірками, щоб довести – усе неможливе можливо» та Ігор Кузьменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найяскравіші образи суперфіналу Танців з зірками

Тим часом, минулої суботи на історичній сцені Національної опери України пройшов спектакль Шахерезада за участі судді Танців з зірками, балерини Катерини КухарНе стримати сліз: Кому Дорофєєва і Кот присвятили свій найщиріший номер із провідним солістом театру Астана Опера Адамжана Бахтіяром. Дві зірки світового балету давно виступають на театральних сценах світу, але вперше разом станцювали тільки в Україні. Їхній дует глядачі зустріли гучними і тривалими оваціями, а по закінченню вистави аплодували стоячи.

Катерина Кухар стала фатальною східною красунею Зобеїдою. Пристрасна брюнетка майстерно виконала партію спокусниці, вразивши глядачів не тільки бездоганною технікою, але й акторською грою. Цікаво, що Адамжан Бахтіяр уперше танцював у Національній опері. Темпераментний східний чоловік був органічний у своїй партії, а глядачі відзначили його фактурність і фантастичні стрибки.

Того вечора Катерина також танцювала в одноактному балеті Кармен сюїта зі своїм чоловіком Олександром Стояновим і Віктором Іщуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де одягаються балерини: Катерина Кухар розповіла, як сформувала власний стиль

Новини по темі