Катерина Кухар заінтригувала складом учасників нового сезону Танців з зірками

Танці з зірками

Суддя проекту розповіла про його другий сезон.

Поділитися:

Сьогодні гостем ранкового ефіру Сніданку з 1+1 стала , суддя нового сезону легендарного танцювального проекту Танці з зірками, яка щойно повернулась із Парижа, де була присутня на державному іспиті у Паризькій балетній консерваторії у якості журі.

Балерина, яку шанувальники проекту пам'ятають як найбільш вимогливого члена журі першого сезону, розповіла, чи зміниться тактика її суддівства в нових епізодах:

«Я дуже вимоглива до себе і людей, з якими працюю. Тому в новому сезоні своїх принципів змінювати не буду. Зовсім скоро стартує #танціззіркамиchallenge, в рамках якого вся країна дізнається, які учасники вийдуть на паркет у новому сезоні. Можу сказати, що зірковий склад буде більш, ніж несподіваним».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар розповіла, в яке особливе місце вирушить цього літа

Крім того, Народна артистка і прима-балерина Національної опери України розповіла про свою робочу поїздку до Парижа:

«Зовсім нещодавно я повернулася з Парижа, де була запрошеним членом журі на державних іспитах в Паризькій балетній консерваторії разом з художнім керівником Grand Opera de Paris, а також творчим директором The Royal Swedish Opera і художнім керівником National du Capitole de Toulouse. Я не вперше приїжджаю на ці іспити і завжди з радістю приймаю подібні запрошення, адже щоразу після таких зустрічей з колегами виникають творчі дискусії, в яких народжуються цікаві ідеї. Я це дуже ціную».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма зізнався, чи бачить свого сина на танцювальній сцені

Нагадаємо, цієї осені знову сядуть у суддівські крісла і будуть оцінювати танці зіркових учасників проекту улюбленці публіки: тренер Голосу.Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов, а ось імена зіркових учасників і їхніх партнерів-танцівників поки тримаються в суворій таємниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK про Танці з зірками: «У проект прийдуть дуже несподівані люди»

Крім того, продюсери заінтригували глядачів можливою участю в проекті зірки американської версії шоу.

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі.

 

Новини по темі