Катерина Кухар про секрети стрункості: «Навіть у відпустці без хулахупа не обходжуся»

Танці з зірками

Всесвітньо відома балерина розповіла, як тримає себе у формі.

Поділитися:

Катерина Кухар запам’яталася глядачам 1+1 як вимоглива суддя Танців з зірками. Та варто зауважити, що всесвітньо відома балерина вимоглива й до себе. Кожен ранок зірки балету починається з фізичних вправ. 

«Ще навчаючись у хореографічному училищі, привчила себе, що мій ранок починався з того, що я розстилала собі килимок і з ліжка плавно перекочувалася на підлогу. Потім упродовж 15 хвилин виконувала комплекс вправ на прес, на м’язи спини, бедр, рук. А також я крутила хулахуп. Ця звичка у мене залишилася. Тому навіть під час відпустки без хулахупа я не обходжуся (усміхається)».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналась, у якого танцівника може «закохатися»

На думку Катерини, до фізичних навантажень варто привчатися змалку. До прикладу, гіперактивність свого сина зірка спрямувала у спорт.

«Бурхливу енергію дітей важливо скеровувати у правильне русло. Мій син гіперактивний. Він займається футболом і нещодавно отримав нагороду як найкращий гравець. Йому дев’ять із половиною років, але він уже розуміє, як це гарно для хлопчика, будучи роздягнутим по пояс, напружувати м’язи живота (усміхається).

Маленька поки нічим не займається. Але вона дуже пластична. Коли звучить музика, донька обов’язково підтанцьовує. І в неї чудова розтяжка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар розповіла, в яке особливе місце вирушить цього літа

Щодо танців, то, на думку Катерини Кухар, ними варто займатися з трьох, а ще краще з п'яти років.

«Танцями краще займатися після трьох років, ближче до п’яти. Коли дитина йде на танці свідомо, коли їй можна щось пояснити, щось від неї вимагати, тоді це дає результат».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізна леді: 6 незабутніх образів Катерини Кухар на Танцях з зірками

Новини по темі