Костянтин Войтенко розповів про свій шлях до суперфіналу «Танців з зірками», конкуренцію на паркеті та любов до танцю: «Я кайфую кожну секунду на паркеті»

Танці з зірками
Костянтин Войтенко розповів про шлях на Танцях з зірками, а Роксоляна Маланчук оцінила роботу свого партнера

Фіналісти «Танців з зірками» Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук розповіли про свій шлях на проєкті та жагу до перемоги.

Поділитися:

Грандіозний фінал «Танців з зірками» відбудеться вже завтра, 28 листопада, о 21:00 на каналі 1+1. Сьогодні гостями шоу «Сніданок. Вихідний» стали фіналісти – Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук. Вони розповіли про свій шлях на проєкті та любов до танцю.

Войтенко

Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали протягом попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у півфіналі та суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

Про свою партнерку та любов до танцю Костянтин Войтенко розповів:

«Я дуже багато чого навчився завдяки Роксі. Наприклад, минулого ефіру я станцював самбу, яка була дуже схожа на професійну. Це було складно, але це велике досягнення. Я дуже люблю танцювати, я кайфую кожну секунду на паркеті».

Войтенко зізнається – брати участь у проєкті було хоч і цікаво, але надзвичайно важко. Адже паралельно актор знімався у головній ролі в серіалі, і був задіяний на знімальному майданчику по 12 годин на добу. Попри інтенсивний графік Костянтина, парі вдалося дійти до фіналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях актора Костянтина Войтенка до суперфіналу «Танців з зірками»: згадуємо вражаючі танці та особисті драматичні моменти

Роксоляна Маланчук про свого партнера розповідає:

«Конфліктів у нас не було взагалі. Я розумію стрес Кості, тому стараюся згладжувати ситуацію. Я думаю, що коли є непорозуміння, треба помовчати і продовжувати далі. Костя завжди хоче, щоб все ідеально склалося, і це мені в ньому дуже подобається».

Щодо конкуренції на паркеті, Роксоляна Маланчук зазначає, що впродовж шоу не побачила жодної зірки з такими якостями, як у Войтенка, і тому конкурентів для нього навіть не визначає. Професійних танцюристів, вважає Маланчук, порівнювати взагалі не варто: треба дивитися на пару і окремо на зірку. Дивіться румбу від Костянтина Войтенка та Роксоляни Маланчук:

Партнери зізнаються: мали по 3 претенденти на кастингу. Але не домовляючись обрали одне одного і склалися у дуже гармонійну, хоча й нестандартну за зростом пару. Чи зможуть вони перемогти у проєкті? Побачимо вже завтра. Дивіться фінал "Танців з зірками" 28 листопада о 21:00 на каналі 1+1Квитки на фінал "Танців з зірками" можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі