Красуня-донька Олени Кравець підтримала її на «Танцях з зірками» (фото)

Танці з зірками
Красуня-донька Олени Кравець підтримала її на «Танцях з зірками» (фото) | 1+1

Найвідданіша група підтримки!

Поділитися:

25 серпня учасники нового сезону «Танці з зірками» вперше вийшли на паркет. Справжнім відкриттям ефіру стала акторка Олена Кравець – ліричним фокстротом, виконаним із Максом Леоновим, вона показала себе глядачеві зовсім іншою. Ніжна і вразлива, Олена викликала неабияке захоплення у глядачів і суддів. Пара потрапила до п’ятірки лідерів і набула своїх відданих шанувальників.

Вчинити фурор на паркеті Олені допомогла підтримка найрідніших. Зокрема, вболівати за зірку прийшла її старша донька Маша. Дівчина захопила природною красою і схожістю з мамою, а її стильний вигляд вкотре підкорив публіку.

Фото: @lennykravets

Як зізнавалася Олена в інтерв’ю для 1plus1.ua, Маша іронічно відреагувала на її участь у «Танцях з зірками»: «Мамо, ну погодилась і погодилась». Дівчина не з чуток знає, яких зусиль коштуватиме кожен виступ, адже вона й сама танцює вже понад вісім років.

Також в інтерв’ю для 1plus1.ua акторка розповіла, що переконало її взяти участь у танцювальному проекті та які таланти вже демонструють її крихітні двійнята.

Ніжний фокстрот у виконанні Олени Кравець і Максима Леонова дивись у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Найцікавіше з головного паркету країни дізнавайся на нашому сайті:

1. Тіна Кароль станцювала у прямому ефірі «Танців з зірками» (відео)

2. Хто з учасників «Танців з зірками» отримав перші 10 балів

3. Секс під дощем: Людмила Барбір вразила пристрасним танцем

4. «Я вже давно не Лєночка»: Кравець здивувала зізнанням на «Танцях з зірками» 

5. Кот зірвав одяг із Мішиної в прямому ефірі «Танців з зірками»

Новини по темі