Секс під дощем: Людмила Барбір вразила пристрасним танцем

Танці з зірками
Людмила Барбір і Дмитро Жук показали секс під дощем на «Танцях з зірками» | Новини | 1+1

«Таке не те, що на сніданок, не на кожну вечерю побачиш!»

Поділитися:

Учора ведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір вперше вийшла на головний танцювальний паркет країни — але вже має всі шанси стати справжнім відкриттям сезону. Вона наважилася показати себе з нового боку — спокусливою жінкою та крадійкою чоловічих сердець. 

«Хочу надихнути жінок бути бажаними, не боятися змінювати себе і своє життя», — зізналась Людмила Барбір перед ефіром «Танців з зірками»... а потім на практиці продемонструвала, що саме мала на увазі. 

Від її пристрасного контемпорарі з партнером Дмитром Жуком зніяковів навіть Влад Яма, а Руслану Сенічкіну стало неабияк спекотно. 

Здається, пара приділила ретельну увагу кожному елементу номера: сексуальні образи Людмили і Дмитра, чуттєві відточені рухи, магнетичний трек і неймовірна атмосфера на паркеті склалися у цілісну ефектну картинку.

Це допомогло учасникам отримати хороші оцінки від членів журі та протриматися на другому рядку турнірної таблиці до кінця ефіру.

Цікаво, що захопливі відгуки про танець Барбір і Жука, а також про нове амплуа ведучої залишили й глядачі.

«Шок! Це реально найкращий танець ефіру. Дуже круто!», «Дуже красиво... Не очікувала від Людмили таких тонких рухів і такого танцю», «Мені здається, Дмитро Жук розкрив у Людмили нові грані», — засипали мережу користувачі.

Готуйся відчути, як мурахи біжать по шкірі, та дивись спекотний виступ пари в першому ефірі «Танців з зірками»:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай, чим ще здивувала прем'єра нового сезону танцювального шоу:

1. Кот зірвав одяг із Мішиної в прямому ефірі «Танців з зірками»

2. Партнер MARUV по «Танцях з зірками» вражає схожістю з солістом Little Big

3. Тіна Кароль вабить у «діамантовій» сукні з високим розрізом 

Новини по темі