Кот зірвав одяг із Мішиної в прямому ефірі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Женя Кот здивував дорослим поцілунком з Ксенією Мішиною (ВІДЕО) | Новини | 1+1
@kot_jenya

«Сьогодні я перейду межу дозволеного...»

Поділитися:

Перший ефір нового сезону шоу «Танці з зірками» не залишає сумнівів — стільки чуттєвості, темпераменту та гарячих рухів головний паркет країни ще не бачив. 

Ще емоційнішою за румбу TAYANNA та Кузьменка і напруженішою, ніж танго Салема і Сахневич, виявилася кульмінація виступу Жені Кота та Ксенії Мішиної. У фіналі експресивного фокстроту секс-символ проекту зірвав одяг зі своєї партнерки-акторки — дуже хвилююче.

Крім того, глядачі не залишили поза увагою й дорослий поцілунок Кота і Мішиної. Таких почуттів не демонструвала жодна пара за всі сезони! 

«Ідея поцілунку належить мені. Драматургія нашого номера вимагає якихось певних жестів, речей, які присутні у стосунках двох дорослих людей,» — розповів Женя Кот журналістам 1plus1.ua.

Варто нагадати, що цього року хореограф офіційно одружився зі своєю коханою Наталею Татарінцевою на Таїті. Ми поцікавилися, як його дружина ставиться до таких пікантних «робочих» моментів: 

По-перше, це сцена. По-друге, моя дружина не ревнива. По-третє, вона у відрядженні (сміється)... 

Також Женя Кот зізнався, що вони з Ксенією Мішиною швидко знайшли спільну мову. Попри те, що він перфекціоніст і ніколи на 100% не задоволений навіть собою, новоспечена учасниця «Танців з зірками» вражає його своєю завзятістю:   

«Ми з Ксюшею багато працюємо. Вона молодець, дуже наполеглива. Іноді навіть пропонує ще позайматися, але це не завжди правильно. До тренувань варто підходити з розумом. М'язам обов'язково потрібно давати відпочинок. Інколи краще відволіктися, кинути рух, який не виходить. Потім спробуєш повторити його через деякий час — і все вдається з першого разу. Важливо правильно розподіляти свою енергію і не витрачати її даремно».

Чи допоможе така тактика Жені Коту та Ксенії Мішиній вибороти перемогу в новому сезоні — дізнаємося згодом. А поки дивись неймовірний виступ пари в першому прямому ефірі шоу:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Тебе можуть зацікавити наступні матеріали:

1. Учасниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина – про сина, моделінг і участь у шоу

2. «Це моя карма», – Дзідзьо про участь у «Танцях з зірками»

3. Відома гімнастка Анна Різатдінова напророкувала собі участь у «Танцях з зірками»

4. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

5. Суддя «Танців з зірками» Франсіско Гомес зізнався, хто став його фаворитом у попередньому сезоні шоу

Новини по темі