Кухар із чоловіком влаштують весілля в прямому ефірі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Кухар і Стоянов влаштують весілля в прямому ефірі Танців з зірками | Зіркове життя | 1+1
1plus1.ua

Буде цікаво!

Поділитися:

У найяскравішої пари українського балету, прем’єрів Національної опери України Катерини Кухар та Олександра Стоянова відбудеться церемонія одруження в прямому ефірі «Танців з зірками» вже цієї неділі о 21:00. Канал 1+1 вирішив зробити подарунок судді проекту й 15 вересня в четвертому ефірі, темою якого буде «Вечір кохання», організувати молодятам яскраву весільну церемонію.

«П’ять років тому, 15 вересня, ми з Олександром Стояновим повінчалися в церкві. Тоді я стала його дружиною перед Богом. Ми завжди вважали вінчання для нашої сім’ї важливішим, ніж офіційний шлюб. Незважаючи на те, що всі при найменшій нагоді нам натякали, що пора ставити штамп у паспорті. Цей день для нас буде особливим, тому ми вирішили офіційно взяти шлюб і відсвяткувати подію всією Україною», – розповіла Катерина Кухар.

Олександр Стоянов додав, що в них вже була репетиція весілля, але в Америці:

«Минулого року в грудні наші американські друзі дізналися, що ми ще не одружені. Вони були дуже здивовані й вирішили зробити для нас сюрприз: після вистави «Лускунчик» організували церемонію одруження прямо на сцені. Це було символічно, оскільки наші стосунки почалися саме з «Лускунчика». Розписував нас один з акторів. Він був церемоніймейстром та офіційно мав на це право. Однак шлюб діє лише на території США. Після цього ми вирішили узаконити наші стосунки в Україні».

Святкову церемонію проводитимуть незмінний ведучий шоу «Танці з зірками» Юрій Горбунов і популярна співачка Тіна Кароль.

Під пишним вінцем закохані дадуть одне одному обітниці й обміняються каблучками. Не оминуть свято й конкурси та побажання. Тамадою та за сумісництвом ведучою балкону цього разу стане запальна та яскрава Леся Нікітюк. Саме вона керуватиме пишним дійством, усіма конкурсами та обрядами, в яких активно будуть задіяні учасники «Танців з зірками». Наприкінці вечора телеглядачі каналу 1+1 побачать весільний танець прими та прем’єра.

Ще більше цікавих подробиць зіркового весілля можна дізнатися вже цієї неділі на каналі 1+1 о 21:00.

Придбати квитки на генеральні репетиції та прямі ефіри можна за посиланням.

Яким був минулий тиждень проекту «Танці з зірками» – дивись у відео:

Читай також інші матеріали про шоу:

1. До мурашок: Наталія Могилевська презентувала відео на власну версію Гімну

2. Людмила Барбір розповіла, що має японське коріння

3. Чий торс сексуальніший: Женя Кот проти Даніеля Салема

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі