Чий торс сексуальніший: Женя Кот проти Даніеля Салема

Танці з зірками
Битва торсів: Даніель Салем проти Жені Кота | Танці з зірками | 1+1
1plus1.ua

Битва кубиків.

Поділитися:

Минулої неділі відбувся третій ефір проекту «Танці з зірками», який запам’ятався жіночій аудиторії високим рівнем тестостерону на паркеті. Підігріти зацікавлення шанувальниць вдалося найсексуальнішим учасникам шоу, а тепер і потенційним конкурентам – Даніелю Салему та Жені Коту. Цього тижня зіркові альфа станцювали топлес – і загіпнотизували всіх.

Поганий хлопець Даніель і його партнерка Юлія Сахневич дозволили собі зухвалість і виконали фрістайл прямісінько в ліжку. Пара зробила це так спокусливо, що суворій судді Катерині Кухар довелося перепросити у свого чоловіка за визнання номеру ідеальною першою шлюбною ніччю.

Ксенія Мішина та Женя Кот вже не вперше чарують глядачів проникливими міні-виставами, тож у третьому ефірі зробили ставку на емоційне танго. Варто зазначити, номери танцівника з голим торсом викликають найбільший ажіотаж у глядачів ще з перших сезонів проекту.

Голосуй, чий торс подобається тобі більше:

poll_content_519

Читай також інші матеріали  про учасників шоу «Танці з зірками»:

1. Двійнята Олени Кравець зворушливо підтримали її на «Танцях з зірками»

2. Стають ще ближчими: Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар вирушили до Грузії

3. «Показати голий торс – ніби поголитися наголо», – Даніель Салем здивував зізнанням

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі