«Легенда не вмирає»: як зірки відреагували на смерть Григорія Чапкіса

Танці з зірками
Смерть Григорія Чапкіса: реакція українських зірок

13 червня помер легендарний танцюрист та хореограф Григорій Чапкіс. Вітчизняні зірки відгукнулися словами співчуття сім’ї померлого та пошани до маестро.

Поділитися:

Про Григорія Чапкіса у своїх соціальних мережах теплими словами відгукнулося багато знаменитих українців. Зокрема, про свого колегу по суддівству у шоу «Танці з зірками» згадала балерина Катерина Кухар, яка написала:

«Нам буде Вас не вистачати, маестро».

До слів співчуття і захоплення талантом Григорія Чапкіса долучився і співак MONATIK. Він зазначив, що хореограф «своїм талантом та прикладом довів, що можна і потрібно жити, дихати танцями до останньої секунди».

Згадали у своїх соцмережах Григорія Чапкіса сьогодні і такі відомі українці, як Катя Осадча, JAMALA, Леся Нікітюк, Ольга Сумська, Юлія Саніна тощо.

Григорій Чапкіс пішов з життя в результаті накопиченого негативного впливу на його організм хвороб, яке посилилося через поважний вік хореографа. 2020 рік був дуже важким для нього: зокрема у грудні його було госпіталізовано до лікарні з діагнозом «двобічна пневмонія». Про смерть батька у соцмережах повідомив син знаменитого хореографа Грег Чапкіс. Він написав про батька «The legend never dies».

Новини по темі