Леся Нікітюк завітає на весілля Катерини Кухар в ефірі «Танців з зірками»

Танці з зірками

Дізнайся, чим дивуватиме новий випуск танцювального шоу.

Поділитися:

15 вересня телеглядачі каналу 1+1 побачать один із найулюбленіших ефірів проекту, який пройде під темою «Вечір кохання». Цього разу продюсери вирішили вразити прихильників шоу неймовірним сюрпризом. Головною подією вечора стане весілля прими українського балету Катерини Кухар та прем’єра Олександра Стоянова, які у прямому ефірі обміняються обручками і дадуть один одному обітниці під святковим вінцем.

Своєю чергою зіркові учасники вперше розкриють глядачам історії власного життя, які так близькі їхньому серцю. Виступи вони присвячуватимуть рідним людям, а деякі зірки зізнаватимуться у коханні своїм половинкам.

Так, Анна Різатдинова розповість всій країні про своє незабутнє юне кохання. Олімпійська призерка з Олександром Прохоровим готується показати пристрасну румбу. Улюблена ведуча країни Надія Матвєєва розповість про нерозділену любов і людину, яку вона так і не змогла забути. Ліричний фокстрот у виконанні її пари разом з партнером Валерієм Шохіним якнайкраще передасть всі переживання та почуття зірки. Даніель Салем вперше привідкриє завісу особистого життя і з Юлією Сахневич станцює енергійну сальсу. Дзідзьо з Яною Цибульскою «запалить» залу емоційним джайвом, а Вікторія Булітко з Дмитром Дікусаром занурять глядачів у незабутнє танго.

На балконі учасників зустрічатиме яскрава ведуча, яка за сумісництвом стане «тамадою» гучного весілля Катерини Кухар та Олександра Стоянова, Леся Нікітюк. Минулорічна учасниця «Танців з зірками» готує для зірок запальні конкурси та обряди, без яких не проходить жодне українське весілля.

Хто з учасників залишить шоу цього разу, телеглядачам 1+1 стане відомо вже цієї неділі о 21:00.

Нагадуємо, підтримати своїх фаворитів можна відправивши смс, а також за допомогою мобільного додатку «1plus1 video», в якому один голос дорівнює 8 смс повідомленням.

Відзначимо, у всіх користувачів 1+1 video з’явилася унікальна можливість дізнатися більше про улюблених зірок. Поставте запитання учасникам або суддям проекту «Танці з зірками» в додатку та отримайте відповідь у прямому ефірі!

Для цього необхідно:

– встановити або оновити додаток 1+1 video;

– авторизуватися у особистому кабінеті;

– відкрити проект «Танці з зірками»;

– перейти на вкладку «Запитання» на сторінці проекту;

– натиснути кнопку «Постав запитання та потрап до ефіру»;

– обрати потрібного учасника або суддю шоу та ввести питання.

Після відправки ваше запитання має пройти перевірку. Кількість повідомлень від одного користувача необмежена.

Усі питання потрапляють до загального списку, де користувачі можуть лайкати найцікавіші. Щоб саме ваше питання потрапило до ефіру, воно має набрати найбільшу кількість вподобань. Щотижня 3 питання, які наберуть найбільшу кількість вподобань, будуть озвучені у прямому ефірі.

Прем'єра третього оновленого сезону «Танців з зірками», яка відбулася 25 серпня на 1+1, пройшла з високими показниками і стала кращою програмою дня. Рейтинг склав 4.9%, частка 21,4% по аудиторії 18-54 (50+), що значно перевищило показники програм на інших каналах. Загальне охоплення прем'єри танцювального шоу склало 5.7 мільйонів телеглядачів.

Купити квитки на генеральні репетиції і прямі ефіри можна за посиланням.

Більше новин про улюблене шоу читай на нашому сайті: 

1. Шлюбна ніч і грішні янголи: Найяскравіші моменти третього ефіру «Танців з зірками»

2. «Котик хоче гратися»: Катерина Кухар здивувала подарунком для MARUV

3. Чий торс сексуальніший: Женя Кот проти Даніеля Салема

4. Двійнята Олени Кравець зворушливо підтримали її на «Танцях з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі