Lida Lee станцювала пристрасне танго та розповіла про образи колишнього коханого

Танці з зірками
Ліда Лі розповіла про токсичні стосунки в минулому та станцювала танго

Учасниця «Танців з зірками» Lida Lee станцювала пристрасне танго та зізналася, що терпіла образи від свого колишнього хлопця.

Поділитися:

Співачка Lida Lee у другому ефірі головного танцювального шоу країни «Танці з зірками» станцювала зі своїм партнером Олексієм Базелою пристрасне танго. Глядачі могли побачити співачку у звабливому образі з новою, незвичною для неї зачіскою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця «Танців з зірками» Lida Lee поділилася драматичними спогадами: «Мені казали, що в мені немає родзинки, пропонували зробити груди, видалити ребра»

Другий ефір «Танців з зірками» – це традиційний «Вечір кохання». Зірки розповідають, кому присвячують свої номери, а також діляться своїми почуттями до коханих.

Та Lida Lee вирішила розповісти про своє колишнє кохання, і бачить у цьому важливу місію. Адже, як зізналася Ліда, її колишній хлопець її ображав. Співачка говорить:

В моєму житті був bad guy, з яким я була у стосунках 2,5 роки. Він хотів, щоб я була жінкою, яка лише готує. Я ніколи не чула, що я молодець, що я гарно співаю. Я повністю була знецінена, як жінка, було дуже багато психологічного аб’юзу в мою сторону.

Співачка закликала не терпіти аб’юзу та мати сили вчасно завершити токсичні стосунки. Ліда ділиться:

Було дуже боляче і складно, але я завершила ці стосунки. Після цього з’явилося моє фірмове каре та Lida Lee, яку ви знаєте.

Тож своє танго Lida Lee та Олексій Базела присвятили всім жінкам, які коли-небудь терпіли психологічне насилля у свій бік.

Цей танець судді оцінили неоднозначно: Катерина Кухар назвала його недопрацьованим, а ось Максу Чмерковському та Владу Ямі танго сподобалося. Влад Яма навіть сказав:

Це поки технічно найсильніша пара. В мене вперше побігли мурахи в цьому сезоні.

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

Квитки танці

Новини по темі