Лісова пісня: Кухар, Осадча та Єфросиніна стали Мавками (казкові фото)

Танці з зірками
Катерина Кухар, Катя Осадча та Маша Єфросиніна перетворилися на Мавок

Такими ви їх ще не бачили!

Поділитися:

Українці з нетерпінням чекають на вихід мультфільму Мавка, знятого за мотивами драми-феєрії Лесі Українки Лісова пісня. Прем'єра анімаційної стрічки запланована на 2019 рік. 

Тим часом видання Jetsetter.ua опублікувало чарвіний фотопроект, у якому ведуча Катя Осадча, суддя Катерина Кухар та учасниця нового сезону танцювального шоу Маша Єфросиніна перетворилися у міфічних красунь.

Гортайте світлини та насолоджуєтеся красою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна зізналась, як чоловік відреагував на її участь у Танцях з зірками

Раніше у мережі з'явилися знімки з бекстейджу фотопроекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар у купальнику показала, як відпочивала на Кіпрі

Нагадаємо, триває #танціззіркамиchallenge, естафета учасників нового сезону легендарних оновлених Танців з зірками на 1+1, в рамках якого зірки передають танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у шоу. Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко та тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, який передав виклик солістці гурту НЕАНГЕЛИ Славі Камінській. Чи погодиться Слава випробувати свої танцювальні здібності на паркеті, вся країна дізнається незабаром.

Новини по темі