Катерина Кухар у купальнику показала, як відпочивала на Кіпрі

Танці з зірками

Балерина провела романтичний вікенд із коханим.

Поділитися:

Зірки балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар, яку цієї осені можна буде побачити в суддівському кріслі Танців з зірками, провели кілька романтичних днів на Кіпрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар заінтригувала складом учасників нового сезону Танців з зірками

Під час нетривалої відпустки вони встигли не лише відпочити на пляжі, а й відвідати міжнародний парк і старе місто в Пафосі.

«Мені подобається це місце, природа, люди, неймовірно смачна кухня і домашнє вино. Було б непогано тут колись придбати маленьку віллу», — поділилася суддя танцювального шоу Катерина Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар про секрети стрункості: «Навіть у відпустці без хулахупа не обходжуся»

У захваті від починку і чоловік Катерини, Олександр Стоянов:

«Це місце ідеально підходить для спокійного відпочинку. Невелика відстань від України, той самий часовий пояс, свіжа риба і тепла погода. Після важкої роботи в місті можна, практично не вибившись із ритму, полетіти на пару днів для перезавантаження».

До того ж наприкінці літа пара планує відпочинок із сином в Діснейленді.

Нагадаємо, що цієї осені розпочнеться другий сезон оновлених Танців з зірками. Виконання танцювальних композицій оцінюватимуть  телеглядачі та професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. А ось імена зіркових учасників та танцівників поки тримаються в суворій таємниці. Однак учора стало відомо, що у проекті візьме участь відомий холостяк Іраклі Макацарія.

Стежте за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх вражаючих подій другого сезону шоу Танці з зірками!

Новини по темі