MARUV палає у вогні та купається у крижаній воді: Новий кліп співачки

Танці з зірками
MARUV палає у вогні та купається у крижаній воді: Новий кліп співачки To Be Mine
Фото: facebook/MaruvOfficial

Містична відеоробота, яку хочеться передивлятись.

Поділитися:

Яскрава MARUV запалювала паркет «Танців з зірками» так, як ніхто не робив це до неї. Недарма її виступи намагалися залишати на кінець ефіру – усі розуміли, чого чекати від епатажної артистки.

Та насправді вона знає, чим вразити шанувальників, навіть не виходячи зі свого звичного образу. Гадаєш, як їй це вдається? Ти все зрозумієш, коли подивишся її новий кліп To Be Mine, що з’явився на YouTube сьогодні, 8 листопада.

Відео пронизане містичними мотивами. У ньому очі MARUV палають, ніби у дикої кішки в темряві, а вже традиційний латекс поєднався з ніжною вуаллю та диким вогнем… Вмикай і дивись:

Моторошний кліп знімали в Києві – про це співачка розповідала на своїй Instagram-сторінці. А заради красивих кадрів MARUV довелося рано-вранці лізти у крижану воду.

Цікаво, що трек To Be Mine став першим у новому міні-альбомі артистки, що матиме назву Hellcat Story. Тепер щоп’ятниці протягом місяця на її YouTube-каналі з’являтиметься новий епізод, тож попереду – ще більше видовищних сцен із MARUV.

Нагадаємо, що у «хелловінському» ефірі «Танців з зірками» співачка повернулася на паркет. В образі Медузи Горгони вона виконала свій хіт Siren Song, у який примудрилася вплести етнічні мотиви. Пригадай, як це було:

 

Більше про яскраву артистку читай на сайті:

1.  

2.  

3.  

4.  

5.  

Новини по темі